Aurinko on paistanut jo kokonaisen viikon ja huomisen on ennustettu olevan vuoden lämpimin päivä kun asteet kipuavat yli kolmenkympin rajapyykin. Saas nähdä. Ei kai passaa valittaa ainakaan ihan heti kun tähän asti on tullut maristua kylmyydestä ja sateista.

Työmatkalla oikaisen usein pienen siirtolapuutarhan läpi ja siellä riittää ihasteltavaa.

Kuva%20700-normal.jpg

Kuva%20701-normal.jpg

Meillä(kin) on sen verran pieni tuo oma puutarha että sinne ei mahdu moisia viljelyksiä pykäämään joten sen suhteen tuommoinen pieni pläntti olisi enemmän kuin paikallaan.

Täällä enkuissa itseäni edelleenkin huvittaa koulujen lähistöllä patsastelevat lollipop ladyt eli tikkaritädit, jotka auttavat koululaiset -ja miksei muutkin- turvallisesti kadun yli.

Kuva%20703-normal.jpg

Tässä kuva vähän kauempaa napattuna kun en viitsinyt ihan ääreen jäädä tuijottamaan. Idea tästä kuitenkin tulee selville. Keltaisiin pukeutuneet tikkaritädit stop-kylttiensä kanssa päivystävät molemmin puolin katua ja kuvan oikeanpuolimmainen täti onkin juuri pysäyttänyt autot jalankulkijoiden tieltä. Nämä tädit (ja miksei sedätkin) ovat kai yleensä aina vapaaehtoisia eli rikastumaan ei tälläkään työllä pääse.

Hyvää viikonloppua kaikille!