Tänään tulee kuluneeksi vuosi siitä kun astelin Lloyds Pharmacyn ovesta sisään uutena työntekijänä ja sitä ajattelin tänään juhlistaa viemällä kollegoille kahviseuraksi oikein vanhoja kunnon mokkaruutuja! Tosin niitä täytyy kyllä ensin koemaistaa kun tuon meidän kaasu-uunin kanssa on elo välillä hieman hankalaa ja paistaminen vähän mitä sattuu. Tätäkin pellillistä päädyin pitämään uunissa melkein tunnin ennen kuin se oli paistunut joten pelkään lopputuotteen olevan kuivaa. Kaasulla kokkaaminen on muuten tosi nopsaa touhua, siis keittolevyistä puhuttaessa, mutta tuo uunipuoli meidän keittiössä on kyllä kamalan hidasta. Nyt onkin pitänyt keksiä uusia ruokalajeja entisten uuniruokien ja -vuokien tilalle kun aina ei aika tai kiinnostus riitä keittiössä kököttämiseen.

Ensi viikon keskiviikkona hurautan töiden jälkeen junalla Lontooseen kivaa pitkää viikonloppulomaa viettämään ja kullanmurut Helsingistä lennähtävät sinne seuraksi. Tarkoitus on katsella vähän nähtävyyksiä, tehdä jouluostoksia sekä ihan vain nauttia pääkaupungin vilinästä. Itse yritän suoriutua Eustonin juna-asemalta hotelliin Hammersmithiin ihan omatoimisesti metroa käyttäen joten jännitystäkin on luvassa, metrojärjestelmä siellä kun on "hiukan" laajempi kuin Helsingissä. Mutta eiköhän tuostakin selvitä ihan kunnialla ja raportoin myöhemmin miten matka meni.

Töissä on pitänyt kiirettä ihmisten pitäessä viimeiset lomapäivät pois ennen joulukuuta, jolloin meillä ei ole lupa pitää vuosilomia tai vapaita. Perjantaina menen taas Tanworth Lanen apteekkiin tuuraamaan ja lauantaina on Birminghamin Suomikoulun joulumyyjäiset ja kahvila. Lupasin Maijalle, että menen sinne auttamaan mm. tiskeissä ja yleisessä siivoskelussa ja toivon mukaan siellä on tarjolla kaikenlaista kivaa kotiin tuotavaksi. Mutta siitäkin ehkä sitten enemmän toisella kertaa.

Tänään on aurinkoinen päivä ja asteita +9 heti näin aamusta, siispä mukavaa torstaita kaikille!