Tänään onkin viikon ensimmäinen ja viimeinen vapaapäivä kun töitä on luvassa huomenna ja sunnuntaina. Päivä kuluu asioita hoidellen ja siivotakin vielä pitäisi ehtiä. Aamusella lähdin kävellen Shirleyyn hakemaan Charlesin pukua pesulasta ja samalla reissulla käväisin kaupassa hakemassa muutaman puuttuvan pikkuasian. Vein kyseisen puvun pesulaan tiistaina ja nyt sitä noutaessani yllätyin kuullessani kuivapesun hinnan; £12! Jotenkin olin odottanut sen olevan paljon enemmän. No, aina mukavampi yllätys näin päin.

Mukava yllätys odotti myös työmaalla eilen. Lloyds Pharmacy on asettanut jokaiselle vuosineljännekselle tavoitteet jotka täytettyään kyseisen apteekin henkilökunta palkitaan jollain tavalla. Meidän tiimi ylitti tavoitteet ja saimme jokainen palkkioksi kuponkeja jotka kelpaavat maksuksi mm. tavarataloissa, ravintoloissa, leffateattereissa ja huvipuistoissa. Itse sain niitä tällä kertaa 25 punnan edestä, summa riippuu sekä henkilön viikkotunneista ja palkasta että myös apteekin tuloksesta. Edellisen kerran sain kuponkeja 9 punnan edestä joten parempaan suuntaan ollaan menossa!

Kiva kesäsää on edelleen jatkunut täällä meillä, nyt ulkona +22 ja puolipilvistä; ihan siedettävää siis. Huomiseksi ja sunnuntaiksi on luvassa sadekuuroja mutta tokihan niitäkin tarvitaan. Muutenkin valtakunnassa on kaikki hyvin! Siispä kukkakaton myötä hauskaa viikonloppua piltit