Kun viikonloppukin on ollut suhteellisen tapahtumaköyhä niin laitanpa esille pari kuvaa tästä meidän kivasta kotikadusta. Talosta otan kuvia joskus myöhemmin kun inspiraatio iskee. Kuvia ei todellakaan ole otettu tänään, koska koko päivän on satanut vettä ihan kaatamalla. Se siitä joulumielestä sitten.

Ensin meidän talon puolikas. Seinän takana asuu eläkkeellä oleva pariskunta jotka yleensä ovat hiljaisia kuin hiiret mutta aivastavat kuin leijonat. Pärskyt tulevat ulos kamalan huudon ja karjumisen kanssa ja niitä tulee joskus ihan sarjatulena ja taukoamatta. Usein aivastus kuuluu jopa meidän television äänen yli.

Kuva otettuna meidän pihalta, kyseessä on siis umpitie ja me ollaan kivasti ihan täällä päässä.

Meidän katu toisesta suunnasta kuvattuna, meidän talo on toiseksi viimeisenä tuolla perällä.

Näin hiljaista täällä meidän naapurustossa on.

Tuli muuten mieleen, että suuri osa äidin puolen suvusta omistaa ihan varmasti rahapuun joka on lähtöisin samasta puusta kuin omani, nimittäin siitä Kyllikki-mummun isosta puskasta. Meidän rahis tarvitsisi uuden isomman ruukun mutten raaskisi millään sitä siirtää ettei se loukkaannu. (Ehkä siis odotan äitiä kylään.) Omani on kasvanut 2 vuotta sitten tänne kuljettamastani yhdestä lehdestä.

Meidän lähellä on kiva kauppa josta saa kaikkea haravasta koiranruokaan ja kasvorasvasta ruuveihin. Ja koristeltukin on.

Lauantaina aamulla ajelin junalla Coventryyn jossa tapasin Susannan. Kävimme Ikeassa kollaamassa ja sieltä tarttui mukaan glögipullo, lohitahnaa ja pipareita. Herkkuvalikoima oli tosi huono ja pettymys oli kova. Olisi siellä tosin ollut noin kilon harmaasuolattuja joulukinkkuja pakkasessa mutta jäi ostamatta, luulenpa että haen joulupöytään köntin ihan oikeasta lihakaupasta. No, sitten tänään kävimme Charlesin kanssa joulukuusikaupassa ja samalla reissulla keittiövälinekaupassa josta ostimme Fazerin Finlandia-marmeladilajitelman, eli siis vihreitä kuulia ja niiden lisäksi muitakin värejä ja makuja. Hintaa pakkauksella oli huimat 7 puntaa mutta pakkohan se oli kun Charles ne sieltä hyllystä bongasi.

En ole vielä tarpeeksi englantilaistunut ja siitä olenkin saanut kärsiä kerran jos toisenkin. Jos sääennuste kerran ei lupaa sadetta ja aurinkokin paistaa pilvettömältä taivaalta niin jätän kyllä suosiolla sateenvarjon kotiin. Taas kerran tällä viikolla se osoittautui tosi räikeäksi virhearvioksi koska jostain sieltä auringonsäteiden lomasta se kuitenkin alkoi jotenkin mystisesti sataa ja kastuin oikein kunnolla.