Myönnettäköön, jalkapallomatsi oli aika huikea kokemus. Tunnelma oli katossa ja kannustuslaulut raikasivat taukoamatta koko ottelun ajan. Birminghamin oma joukkue Aston Villa pelasi Blackburn Roversia vastaan ja AV voitti hienosti 3-1. Katsomo ei ollut ihan täynnä mutta hurmokseen mukaan oli silti lähtenyt yli 26 000 kannattajaa pakkasesta huolimatta. Itse pakkauduin tosi paksuihin vaatekerroksiin ja silti palelin hiukan joten kovasti säälin edessäni seisonutta tyttöä jolla oli päällään ohut takki, ei hanskoja, nilkkaan asti ulottuvat farkut ja avokkaat ilman sukkia. Matkasimme Charlesin kanssa Wittonin juna-asemalle Football special-junalla joka oli pullollaan futiskansaa, ensin tuli kyllä vähän äitiä ikävä siellä kaikenmaailman "huligaanien" keskellä mutta matka meni kaikesta huolimatta oikein hyvin. Televisiosta katsottaessa jalkapallomatsi kestää aina niin kamalan kauan eikä siinä koskaan tapahdu mitään, mutta on todellakin aivan erilaista katsoa sitä paikan päällä ihmisten keskellä ja nauttia tunnelmasta. Matsin jälkeen kävelimme Robin, Stuartin ja Frankien kanssa kaupunkiin ja kävimme lounaalla ennen matkan jatkumista takaisin kotiin. Kiva päivä kaiken kaikkiaan ja yllättävän positiivinen kokemus, täytyy tunnustaa!

Tänään sunnuntaina lähdin aamusella takaisin kaupunkiin tapaamaan Charlesin työkaveria Susannaa ja koko päivä siinä sitten vierähtikin suomea höpöttäessä. Kotiin päästyäni jutustelin vielä viikon kuulumiset äidin kanssa skypessä joten mukava päivä kaiken kaikkiaan oli siis tämäkin! Ostin Skotlantia varten kunnon ulkoiluhousut ja vaelluskengät, siellä kun on tarkoitus reippailla ja käveleskellä oikein olan takaa.

Nyt pakkasta on 1 aste mutta huomisen jälkeen pitäisi taas lämmetä, lupailivat +5-7 astetta koko viikolle ja tietysti sateiden kera.