Blogi hiljenee kesäksi mutta tarkoitus ei toki ole vaieta ihan kokonaan. Jos jossain välissä ehdin kuulumisia tai uutisia kirjoitella niin tokihan niitä tänne laittelen. Huomenna meille saapuvat Suomivieraat ja ensi viikon tiistaina lennähdämme sitten koko sakki Amsterdamin kautta Helsinkiin ja siitä kurvailemme Pohjanmaalle äidin ja isän helmoihin. Kuten olen jo maininnutkin, niin kesätyöt aloitan saman tien ja ne jatkuvat aina syyskuulle asti. Mutta siitä kertoilen sitten lisää joskus tulevaisuudessa.

Huomenna aamupäivällä käyn kaupassa ja samalla reissulla tapaan Maijan jolle vien Ikeasta ostamani kahvipaketit. Sen jälkeen ohjelmassa on siivousta ja ihan vain yleistä hälinää siihen asti kunnes saan Charlesilta kyydin lentokentälle vieraita vastaanottamaan. Hän ei iltatöiden takia valitettavasti ehdi jäädä sinne odottelemaan joten me suomalaiset taidamme ottaa kentältä taksikyydin tänne meille kotiin. Paikallisjuna lentokentältä kaupungin kautta Yardley Woodiin kulkee tosi huonosti enää siihen aikaan illasta ja lisäksi taksi on nopeampi ja taitaa olla jopa halvempi kuin meidän kolmen junaliput yhteensä, joten se on oiva vaihtoehto.

Nauttikaa kesästä ja kärpäsistä. Nähdään Suomessa !

Kuva on otettu Stratfordissa ja talo kuului aikanaan William Shakespearen tyttärelle Susannalle ja hänen aviomiehelleen, tohtori John Hallille. Tämähän tapahtui joskus 1600-luvun alussa joten vanha on tämäkin tönö ja vielä kunniakkaasti pystyssä.