Viime viikonloppu tosiaan meni Lontoossa ja lauantaipäivälle meille oli sovittu meno Hyde Parkiin kesätapahtumaan. Siellä oli musiikkia laidasta laitaan ja huvituksia muitakin, kuten muun muassa huvipuisto ja tietysti kaikenlaisia kojuja. Meidän hotelli oli Kensingtonissa josta lähdimme kävellen kohti Hyde Parkia ja siellä meitä jo odottivat hotellihuoneissaan Craig ja Lee. Matka kävellen Hyde Parkiin kesti noin puoli tuntia ja matkalla satoi aika rankasti vettä. Onneksi oli sentään sateenvarjo matkassa mutta eipä siinä sitten paljon jaksanut näkymiä katsella, sen kuin vain talsi sateessa synkkänä eteenpäin toivoen pilvien rakoilua.

Lontoo%202015%20033.jpg

Meidän hotellin lähellä oli tosi kivan näköinen vihertävä kerrostalo.

Lontoo%202015%20034.jpg

Kesäaikaan tässä on varmasti paljon työtä jos haluaa ikkunoistaan ja parvekkeeltaan jotain näkyvän.

Lontoo%202015%20037.jpg

Lontoossa on paljon kauniita kukkaistutuksia ja puita ja pensaita sekä ihan kaupungin puolesta, että myös asukkaiden itse laittamina.

Tässä vaiheessa alkoi sataa vettä ja kamera sujahti takaisin laukkuun. Hyde Parkiin päästyämme vettä satoi ihan kaatamalla ja etsimme suojaa puun alta siinä kuitenkaan onnistumatta. Sateenvarjo ei paljon suojaa antanut kun vettä tuli vaakatasossa ja roiskuen. No onneksi kesä kuivasi sen minkä kasteli.

Lontoo%202015%20041.jpg

Illalla Hyde Parkissa meille soitteli Blur ja sitähän kaikki seuralaiseni olivat kovasti odottaneet. Itse koin silloin tarpeelliseksi lähteä uimaan väljemmille vesille ja niinpä poistuin takavasemmalle ruokakojujen suuntaan.

Lontoo%202015%20040.jpg

Usein takarivistä näkee paremmin kuin ihan ryysiksestä kun isot screenit näyttävät kuvaa kaikkialle. Kuvat antavat ehkä hieman virheellistä kuvaa Hyde Parkin ihmispaljoudesta, siellä kun oli päitä kymmeniätuhansia ja tungosta ja jonoa kaikkialle.

Brittein saarelle on saapunut kesä. Ulkolämpötila on keikkunut +30 yläpuolella ja öisinkin on yli +20 astetta mikä ei kamalasti helpota eikä edesauta nukahtamista. Ehkä tämä on kuitenkin vain lyhytaikainen keikaus tyypilliseen englantilaiseen kesäsäähän joten ei nyt ihan vielä aleta valittaa. Tavoistani poiketen en kuitenkaan mielelläni ole lähtenyt pois työpaikalta kun siellä on ihana ilmastointi. Pitäisiköhän laittaa harkintaan kotonakin.