Meillä oli tänään kissanpäivät. Ohjelmistoon kuului laiskottelua, syömistä ja leffoja sekä ulkona mylvivän myrskyn kuuntelua ja katselua. Ei se nyt ihan niin paha myrsky ollut kuin mitä sääsedät ennustivat mutta kyllä siellä silti tuuli vimmatusti ja satoi rankasti. Kävimme ihan pienellä kävelyllä mutta typerän kenkävalinnan takia sukat kastuivat äkkiä ja sehän tarkoitti sitä, että kylään tuli känkkä ja askel vei kotia kohti. Monia asioita en voi tässä maailmassa sietää ja märät sukat ovat listan kärkipäässä. Lämpötila keikkuu kymmenessä asteessa ja lämmitystäkin tuli jo siis testattua.

Archie kävi aamusella meitä tervehtimässä. Sateessa oli silloin pienoinen tauko ja katti ilmeisesti arveli silloin olevan turvallista käydä valvomassa ettei reviirille ole tullut uusia yrittäjiä.

Kuva%20747-normal.jpg

Kävin herralle juttelemassa ja päätään kallistellen Archie oli samaa mieltä päivän kuumista puheenaiheista. Tyyppi on näköjään hukannut kaulapantansa kun ihan noin nakupellenä kulkee.

Huomenna alkaa viimeinen työviikko ennen lauantaista bussimatkaa Lontooseen ja lentomatkaa Helsinkiin. Suomiloma siis tiedossa. Sinivalkoiset siivet olivat tällä kertaa niin paljon Kelmiä halvemmat että kannattaa lähteä täältä Heathrowlle ja matkata sitä kautta kotikonnuille. Sitä ennen käyn kuitenkin auttamassa Maijaa pakkailussa ja kai sitä itsekin pitäisi alkaa miettiä mitä laukkuun heittelee. Kivaa alkavaa viikkoa kaikille!