Ja paluu arkeen oli siis edessä. Kirjoitustauko on venähtänyt huisin pitkäksi johtuen tästä Englannin kuuluisasta palvelunopeudesta mutta vihdoin ja viimein 5 viikon odottelun jälkeen netti ja sen myötä taivas aukeni meille!

Loma Suomessa oli superkiva ja oli mukava nähdä teitä kaikkia ihania immeisiä siellä. Kiitos kaikille asianosaisille sekä erityisesti vanhemmille, siskolle ja Marille matkalaisen majoituksesta.

Meillä täällä uudessa tuvassa aletaan olla jo pahvilaatikottomassa tilassa. Tavarat ovat suurinpiirtein löytäneet paikkansa mutta vielä on tauluja ja verhoja ripustamatta, kirjahyllyjä järjestelemättä sekä mattoja ostelematta. Pikkuhiljaa hyvä tulee, sillä motolla mennään eteenpäin. Suomivieraat ovat tietysti enemmän kuin tervetulleita joten laittakaas matka mietintämyssyyn.

Uudesta talosta kertoilen nyt tällä erää sen verran, että sen alakerrassa on keittiö, olohuone ja viherhuone (kiitos Helille suomennoksesta ) ja yläkerrasta löytyy 2 makuuhuonetta sekä kylpyhuone. Lisäksi meillä on ullakko ja autotalli joihin saa tosi ihanasti piilotettua kaikki ne tavarat jotka muuten notkuisivat nurkissa ja komeroissa. Ollaan siis tosi tyytyväisiä uuteen taloon ja toivon mukaan saadaan hengailla tässä hamaan tulevaisuuteen. Puutarhassa meillä häärii naapureiden 2 kissaa, Oscar ja Archie, jotka ovat kovin tuttavallisia ja kivoja katteja. Tai kattiloita kuten joku voisi asian ilmaista. Laitan talosta kuvia ja kertomuksia lisää tulevaisuudessa.

Meidän naapurissa kävi koiranpesuauto. Tyyppi nakattiin peräkärryyn ja ankara pesu sai alkaa. Puolisen tuntia siinä meni ja ulos asteli kiiltävän puhdas hurtta. Hassua.

Meillä töissä on tapahtunut jonkin verran muutoksia. Pari työkaveria on irtisanoutunut ja tilalle etsitään uusia. Senpä takia olen tehnyt ylimääräisiä tunteja ja oman apteekin lisäksi niitä on ollut tarjolla myös Tanworth Lanen apteekissa. Mikäpäs siinä, aina valmiina.

Tänään haravoin nurmikon putipuhtaaksi lehdistä. Hassua sinänsä, koska meidän puutarhassa ei ole minkäänlaisia puita mutta pudonneita lehtiä siellä lojui kilokaupalla. Sain siinä urakassa heti selkäni kipeäksi, voi raukkaa. Ja nurmikkohan on siis kooltaan noin 5 metriä kertaa 5 metriä joten mistään jalkapallokentästä ei tässä voida puhua. Ruumiilliseen työhön tottumaton sai siis palkkansa.

Rupattelen lisää pian, nyt pitää rientää herättämään kompostia henkiin. Maalaisia tässä ollaan nääs.

Lämmintä +15 ja aurinko paistaa.