Aamulla postipoika kolkutteli oveen kello 7.58 kun kantamansa paketti ei mahtunut luukusta sisään. Päätinpä sitten samalta seisomalta jäädä ylös ja sainkin hurjan paljon kotitöitä aikaiseksi ennen iltapäivän rientoja. Puuhasteltuani aikani kotosalla pakkasin itseni täpötäyteen bussiin ja ajelin kaupunkiin Susannaa tapaamaan. Yritimme ensin pariinkin eri paikkaan lounastamaan mutta olisimme joutuneet seisomaan jonossa noin tunnin verran joten päätimme napostella jotain joulumarkkinoilta. Löysimmekin paikan josta sai ostaa paistinperunoita ja porsaankyljyksen ja hyvää oli. Ulkoilmassa kaikki maistuu aina niin paljon paremmalta kuin sisätiloissa. Jatkoimme tungoksessa sitkeästi eteenpäin, välillä jonossa seisten, välillä tepastellen ja matka eteni hitaasti mutta varmasti. Ihmisiä siellä oli varmasti tuhansia ja tuhansia! Me molemmat ostimme kotiin tuomisiksi saksalaista ruisleipää sekä piparipussin, vaan valitettavasti ihan kaikkea tarjolla olevaa ei edes päässyt kojujen luo näkemään kun tungos oli niin kova.

Tässä kuvassa näkyy ainoa vähän väljempi kohta, muuten siellä oli pipoa ihan mustanaan.

Tästä löysimme kivat piprut joita jonotimmekin sitten varttitunnin verran.

Olut- ja viiniaitaus. Loving the festive season indeed.

Yhdessä kojussa on myös iso joulukalenteri kaikkien ilona.

Tänään oli siis ihan mukava päivä vaikka flunssa vielä vähän vaivasi ja ehkäpä sen takia aika-ajoin meinasi tulla tintta. Siis itkupotkuraivari. Mutta siitäkin selvittiin kunnialla ja sokerin voimalla !

Aamulla takapihaa haravoidessani muuten huomasin, että meille tulee mansikoita. Sellaisia minimaalisen pieniä mutta mansikoita kumminkin. Hassua.

Nyt lämmintä +5 ja oli kivan aurinkoinen ja kipakka päivä. Kahvi pahvimukissa maistui hyvältä ja lämmitti mukavasti käsiä ja sisuskaluja.