... ovat kotisohvalla jälleen! Ja täällähän on tapahtunut vaikka mitä poissaoloni aikana, meille on nääs tullut aivan kesä! Ensitöikseni sitten heitinkin talvitakit pesuun ja säilöön, sinne samaan paikkaan minne villasukat ja pässinpökkimät menivät. Tomaatintaimet ikkunalla ovat aivan mahtavan kokoisia, niitä pitää huomenissa istutella isompiin purkkeihin. Antero-orava sai vähän huutia kun oli mennyt tallomaan kukantaimia parvekelaatikossa mutta ne loput jotka oravan pakaroilta säästyivät voivat erittäin paksusti. Onkohan oravalla muuten tassut? Vai jalat? Mutta siis, kivoja muutoksia täällä on nähtävissä ihan jo näinkin lyhyessä ajassa.

Suomessa oli tietysti aivan ihanaa ja kuten varmaan arvaattekin niin eihän tuo ekstra-aika paljoakaan haitannut. Mukava on kuitenkin olla kotona, saa ainakin elää normaalin ihmisen tapaan vaatekaapista eikä nurkassa levällään olevasta matkalaukusta. Oli mukava nähdä ystäviä ja kiitos kaunis vielä kerran siskolle ja Marille matkalaisen majoituksesta sekä tietysti kaikesta muustakin ! Lento meni joutuisasti ja kun oli oikein hakumies Manchesterin kentällä vastassa niin kotiin pääsin jo aikaisin aamupäivällä, illalla me työmiehet sitten mentiinkin taas töihin vesiliskojen ansoja laittelemaan. Tällä hetkellä Charles on Lontoossa lepakkojahdissa ja (onneksi) sinne ei tätä assistenttia edes huolittu joten lähdinkin käväisemään kaupungissa. Kuvassa komeilee kaupungin rumin rakennus "etana" eli tavaratalo nimeltä Selfridges sulassa sovussa St Martin's kirkon kanssa.

Tämä tässä näin pikaisesti kerrottuna ja nyt pääsen tässä blogielämässäkin taas normaaliin arkeen joten jatkan taas toisena päivänä. Lämmintä muuten oli iltapäivällä +18 ettäs tiedätte.