Näin tuumaavat joutsenet, en sentään minä itse. Nyt alkaa siis olla taas se aika vuodesta jolloin siivekkäiden ystäviemme maailmassa sattuu ja tapahtuu. Miehet yrittävät kovasti olla toinen toistaan pulleampia ja pörheämpiä ja naisten huomiosta kilpailemassa on useampia urhoja yhtenä kasana. Kuvat Stratfordista.










Matkalla töihin bongasin etsintäkuulutuksen. Kissaherra nimeltä George on kateissa (huomatkaa erittäin nokkela sanaleikki!) ja emäntänsä onkin laatinut oikein romaanin asianlaitaa selventämään. Hiukan vähempikin olisi ehkä riittänyt ja pois olisi voinut jättää kaikki tyypilliset englantilaiset fraasit kuten esimerkiksi "anteeksi nyt kovasti kun olen vaivaksi". No, siitä huolimatta toivon, että Yrjö eli Ykä löytää tiensä kotiin.


Tänään itseäni ilahdutti monta pientä asiaa. Kuten esimerkiksi tämä:



Ja tämä:



Töllöstä tulee kasoittain vanhoja Pokka pitää-jaksoja. Silmät taitavat kuivua päähän tällä tahdilla mutta ei se haittaa!

Nyt meillä on ulkona lämmintä kymmenisen astetta, toivottavasti näillä mennään jatkossakin ja kevään tuloa ei voi estää. Hyvää viikonloppua!