Lainasin kirjastosta oman kylän pojan, eli Ozzy Osbournen, omaelämäkerran ja täytyy kyllä ihmetellä miten tyyppi on vielä elossa vaikkei nyt välttämättä ihan kaikissa ruumiin ja sielun voimissa olekaan. Mies on vetänyt vähän muutakin kuin pulkkaa elämänsä aikana, ja aika hauska pikku detalji oli se kun O pikku pöllyssä osti hevosen (kun ei saanut ajokorttia) ja ratsasteli sillä ylpeänä ympäri kyliä cowboyhattu päässä. No, eräällä pubireissulla hepo säikähti maitoautoa ja loput voittekin sitten arvata. Hevonen lähti siitä onneksi myyntiin eikä liimatehtaalle. Ozzyn synnyinkoti ei ole ihan älyttömän kaukana joten pitää joskus käydä pällistelemässä niitäkin seutuja. Kirjan parissa on sitten kulunut tämäkin aamupäivä pizzan paiston lisäksi. Tehkää muuten hyvät ihmiset  tekin pizzaa, sepä vasta on halpaa, helppoa ja hyvää.

Sain työ- ja eläkeihmisiltä postia sisältäen virallisen kutsun haastatteluun NI-numeroa varten, listan mukaan otettavista dokumenteista sekä kaikenlaista esitettä ja brosyyriä. Täytyy kai siis laittaa Ozzy syrjään ja keskittyä vakaviin hommiin, tosin onhan siihen haastikseen vielä aikaa.

Illalla tapaan muita täällä asuvia suomalaisia Italialaisen ruoan merkeissä. Suomalainen keskusteluryhmä kokoontuu suurinpiirtein kerran kuussa pulisemaan kaikesta maan ja taivaan välillä ja luulenpa, että tämän illan teemana tulee olemaan jääkiekko! Hej då Ruåtsi! Pelit saa kuulemma näkymään nettitv:stä joten nyt on vissiin korkea aika alkaa seurata kisoja. Patrioottista tunnelmaa luomaan Charles tulee pukeutumaan joulupukin ja -muorin ostamaan Suomi-paitaan, pelinaikaiseen teenjuontiin on varattu Muumi-mukit ja kaiken kukkuraksi kaapin perältä saattaa jopa löytyä salmiakkikätkö siivittämään leijonien matkaa kultaotteluun ja koko kisojen voittoon.

Ja lopuksi ihan irrelevanttia pohdintaa. Kahvinkeitin on lojunut käyttämättömänä viikkokausia, olenkohan siis jo sen verran englantilaistunut ettei tule enää mieleen keittää päiväsumppeja vaan otan mieluummin PG Tipsit...

Ulkona sataa vettä, lämmintä +8 ja huomasin juuri, että pyykit kuivuivat telineessä kahdessa päivässä! Uskomatonta. Siitä tietää että nyt on virallisesti kevät. Kunpa joku tulisi ja sen kunniaksi hävittäisi kokolattiamatot koko tästä maasta!