Töistä kotiin polkaistuani lähdin käymään lähikaupassa maito-ostoksilla. Kaupan vieressä on paljon pieniä puoteja, muun muassa kukkakauppa, apteekki, vedonlyöntitoimisto, hautaustoimisto sekä lihakauppa. Lihakaupan setä se vasta hauska setä onkin (ainakin omasta mielestään) kun harva se viikko kaupan ikkunaa koristaa joku humoristinen päivän mietelause. Tällä viikolla ikkunaan oli taiteiltu lappu "hevosenlihaa ei valitettavasti ole myynnissä".

Kuva%20277-normal.jpg

Hepanlihalappusen vieressä on toinen, erittäin haalistunut ja nuhjuinen toteamus: "Olen täällä töissä vain siksi, koska olen liian vanha jakelemaan lehtiä, liian nuori eläkkeelle ja liian väsynyt salasuhteeseen". Tuovatkohan nämä lappuset putiikkiin lisää asiakkaita? Itse vahvasti epäilen vaikutuksen olevan päinvastainen. Täällä näytetään televisiossa sarjaa jossa Alex Polizzi-niminen bisnesnainen auttaa pieniä ja kituvia yrityksiä uudistamaan imagoaan ja houkuttelemaan sisään hurjasti enemmän maksavia asiakkaita. Ehkäpä tässä olisi Alexille seuraava pelastamisen arvoinen kohde.

Huomenna menen taas omien töitteni päälle vanhaan apteekkiin tuuraamaan ja torstai-iltana luvassa on musiikillista iloittelua skotlantilaisen Biffy Clyron merkeissä. (Kuva googlesta.)

BiffyClyro-normal.jpg

Asteita +5 ja aurinkokin muka yrittää aina välillä pilkistää pilvien lomasta.