Tänään aamusella kurvasimme Hollywoodiin Charlesin isää tapaamaan ja samalla reissulla Charles käväisi parturin penkillä. Lähdin sinne mukaan ja käppäilin sen ajan ulkosalla ikkunaostoksilla. Parturin vieressä sijaitsee perinteinen englantilainen lihakauppa jonka edustalla myydään myös vihanneksia ja kasviksia.

Kuva%20832-normal.jpg

Kuva%20833-normal.jpg

Lihakaupan vieressä on "snägäri" eli siis chippy. Tämä kyseinen chippy pitää listallaan vastuullisesti pyydettyä makrillia joka ei ole (ainakaan vielä tällä hetkellä) uhanalaista kuten moni muu kalalaji maailmassa ja tämä chippy myös kampanjoi näkyvästi sen puolesta.

Kuva%20831-normal.jpg

Yksi näistä liikkeistä on lemmikkikauppa jossa ikkunassa myytiin ja mainostettiin kakkashampoota koirille. Purnukan mukaan kyseessä on ainutlaatuinen kakkaa poistava ja puhdistava shampoo jonka nimi on kovinkin osuvasti "ketunkakka".

Kuva%20829-normal.jpg

Matkalla Hollywoodista takaisin kotiin ajoimme tulvatietä. Tien vieressä on vettä varten mitta-asteikko ja sen turvin voi ainakin yrittää arvioida ylittääkö tien vai peruuttaako takaisin ihmisten ilmoille. Me menimme yli.

Kuva%20834-normal.jpg

Ensi viikolla lisääntyvät sateet ja tuulet - kunnon myrskyä ja myräkkääkin on luvassa. Saapi nähdä mitä kyseinen mittari silloin näyttää.