Minne ihmeeseen tässä oikein on kiire? Aika kuluu kuin siivillä ja siltikin (vai juurikin sen takia?) tuntuu, ettei ehdi mitään eikä minnekään. Eipä tässä toki ihmeempiä ole asialistalla, ihan niitä perusjuttuja kotona vaan. Eipä ole senkään takia tullut kirjoiteltua kun ei ole tapahtunut mitään maata mullistavaa tai edes ajatuksia herättävää. Kevät alkaa olla jo aika pitkällä ja ilma on lämmennyt hurjasti - siinäpä ne tärkeimmät. Istutin eilen 2 raparperin tainta/taimea ja niitä nyt sitten yritän varjella etanoilta, viime vuonna lötköt kun söivät kaikki vihannesboksissa asuvat taimet kuoliaaksi asti.

Eräänä iltana ruoan päälle Charles halusi käydä kaupassa nappaamassa jotain jälkkäriksi kelpaavaa. Mösjöö tuli takaisin kantaen näitä:

Kuva%20363-normal.jpg

Suklaata ja jos jonkinlaista lisäkettä, vaahtona ja mömmönä. Sekä tylsiä viinikumeja. Taitanee olla vaikea arvata kumpi on kumman.

Pojat päivystävät edelleen ahkerasti mutta nyt tähän oranssien kattien joukkoon on liittynyt musta kissa josta taisinkin ottaa kuvan joku aika sitten. Tänään heitä oli kuitenkin vain 2 tuttua tyyppiä liikkeellä. Pihaan päästyäni avasin oven ja Archie nousi samantien persuuksiltaan aikeissaan tulla sisään. Tällä kertaa herra ei ollut tervetullut eikä ovi auennut hälle.

Kuva%20367-normal.jpg

Lämmintä tällä hetkellä 14 astetta mutta pian sataa taas.