Viikonloppu on kulunut apteekkitöiden ja kollegan läksiäisten ohella puutarhassa hommaillen. Lomani aikana rikkaruohot päättivät (täällä Englannissa niin harvinaisen hetkellisen auringonpilkahduksen avustuksella) pöhähtää kasvuun ja niitähän olikin sitten kaikkialla. No nyt on sitten päästy niistäkin eroon. Assistentin suopealla avustuksella tietenkin.





Ystävämme Archie tuli assarin muodossa valvomaan töitä ja sehän meiltä sujuikin kuin tanssi konsanaan. Rikkaruohosavotasta päästyämme oli aika nautiskella työn hedelmistä. Tai kasvitieteellisesti sanoen marjoista.



Olemmekin Archien kanssa onnistuneet kasvattamaan ihanan makeita tomaatteja. Pieniähän nuo ovat mutta tässä kohdin laatu todellakin korvaa määrän.

Huomenna meille tulee vieraaksi Charlesin ystävä Craig koska Wolverhamptonissa soittelee Blur ja tiistai onkin sitten meillä molemmilla vapaapäivä. Josko silloin vaikka ehtisimme puistoon ja lammelle ystäviä tervehtimään - pitkästä aikaa. Perjantaina käyn tekemässä työvuoron Tanworth Lanen apteekissa ja viikonlopulle ei tällä hetkellä ole sen kummempia suunnitelmia.

Tämän päivän on sujuvasti paistanut, satanut ja ukkostanut sulassa sovussa. Lämpötilaa en osaa lähteä arvailemaan koska mittariin pitäisi vaihtaa uudet patterit jotka ovat edelleen kaupan hyllyllä, mutta t-paitasillani tarkenin minäkin. Nyt takaisin olympialaisten pariin!