Ja taas kerran vuodatus hävitti kirjoitukseni bittiavaruuteen...  Onneksi on tullut jo tavaksi kopioida teksti muualle ennen tallennusta, sen verran usein on destruktio tullut eteen näinkin lyhyessä ajassa. Ei hyvä. Siitä johtuen tekstikin saattaa välillä näyttää vähän oudolta, enkä taida viitsiä alkaa etsiä miten sen voisi korjata.

Mutta sitten asiaan tai asiattomuuksiin. Miten ihmeessä aika viipottaa näin hurjaa tahtia? Taas on maanantai ja uusi viikko edessä. Helteinen sää täällä jatkuu edelleen, +30 asteen tienoilla mennään eikä loppua näy. Kävelin kuitenkin tänään kaiken uhalla Shirleyyn ja takaisin kun piti viedä kengät suutarille ja tehdä vähän ostoksia. Kuvassa Timpson eli paikallinen suutariketju jossa Herra Timpson lupasi vaihtaa kenkien vetoketjut £20 kappalehintaan.

Englanti putosi Saksan saattelemana MM-jalkapallokisoista eilen ja täällä on maansuru. Lehtien palstoilla, radion keskusteluohjelmissa, televisiossa sekä tietysti niissä omissa pikku kuppikunnissa yritetään väkipakolla etsiä syytä ja syyllistä ihan mistä tahansa muualta kuin joukkueesta, joka oli yksinkertaisesti huono. Pelaajat täällä ovat ylipalkattuja ja yliarvostettuja sanon minä, tosin jalkapallosta mitään ymmärtämättä. Ja Beckhamkaan ei enää pelaa tuolla tasolla joten sekin ilo futiksesta on menetetty.

Matkallani Shirleyyn poikkesin tuon meidän oman puiston kautta ja siellä törmäsin herttaiseen vanhaan herraan joka olisi halunnut kovastikin jutustella kanssani mutta en ymmärtänyt tuon taivaallista sedän puheesta  ! Tulipa taas kerran niin urpo olo, että oli pakko kiitää tuulen lailla pakoon.

Huomenna aamupäivällä tapaan kaupungissa Niinan, tarkoituksena on käydä kävelyllä kanavan varrella ja ehkäpä pysähtyä katveeseen nauttimaan pehmikset, jotka muuten täällä eivät ole niin hyviä kuin Suomessa. Muuta ei tälle(kään) viikolle ole suunnitteilla.