Ja "kivan" kesäflunssan kanssa aletaan tätä normaalia arkea taas tässä elää. Tiistaina illalla laskeuduin tämän maan kamaralle ja keskiviikkona aamulla kurkussa alkoi tuntua siltä, että flunssaa pukkaa. Nyt on nenä nahaton ja pää puuroinen mutta muuten suhteellisen ok olo. Aamupäivän vietin siivoillen ja kaupassa käyden mutta nyt taitaa olla pieni lepo tarpeen, ihan vielä eivät ole voimat palautuneet ennalleen.

Suomen loma oli kertakaikkiaan huisi, lämmin kiitos vielä kerran kaikille asianosaisille ! Ja erityiskiitos vanhemmille, siskolle ja Marille matkalaisen majoituksesta. Oli ihana nähdä tuttuja kasvoja ja seuraavalla kerralla toivon mukaan tapaan ne ihmiset jotka nyt jäivät näkemättä. Oli hiukan haikea tunnelma nousta Helsinki-Vantaalla koneeseen mutta kyllä se siitä iloksi muuttui, kuten aina. Lensin Amsterdamin kautta ja Schipholin vilinässä alkoi taas mielikin muuttua!

Keskiviikkona lampsin töihin hieman eri reittiä ja sieltä löytyi kivan näköinen talo.

Nyt taidan oikaista hetkeksi sohvalle kun Charleskin tulee vasta tunnin kuluttua töistä kotiin. Kirjoittelen sitten lisää kun ajatus kulkee taas sujuvammin ja olo alkaa olla normaalin puolella. Täytyy vaan todeta, että eipä olisi kiva olla Suomen helteissä hikoilemassa. Meillä on tänään +18 astetta ja puolipilvistä; aivan sopiva keli meikäläiselle !