Ensiksi kuitenkin pari muuta mainitsemisen arvoista asiaa. Ensinnäkin: Prinssi William on nyt sitten kihloissa Katensa kanssa ja saamme ensi keväänä tai kesänä viettää kuninkaallisia häitä. Hääpäivä tulee kuuleman mukaan olemaan meille taviksille myös palkallinen vapaapäivä. Saa nähdä yritetäänkö täällä lyödä kirkkaasti laudalta Ruotsin viimekesäiset kuninkaalliset häät, toivon mukaan näin ei kuitenkaan tule tapahtumaan tässä taloudellisessa tilanteessa.

Lehdissä kohistaan tänään siitä kuinka Lidl pilaa joulun tunnelman myymällä poronlihaa täällä Briteissä. Voi kyynel. Aktivistit ovat liikekannalla poro-raukkojen elinolojen parantamiseksi ja muut itkevät sitä, kuinka joulun maagista taikaa ei voi tämän jälkeen enää koskaan tuoda takaisin. Niinpä.

Seuraavaksi kuva kaatuneiden muistopäivän eli remembrance sundayn kunniaksi takin kaulukseen kiinnitettävistä poppyistä (unikoista).

Tescoon ilmestyivät uudenlaiset ostoskärryt. Mielenkiintoista, eikö? Hauskaksi kärryt tekee se, että ne on varustettu jonkinlaisella systeemillä joka estää kärryjen kuljettamisen kaupan parkkipaikkaa kauemmaksi. Hyvä niin, kärryjä kun löytyy usein tuolta meidänkin puistosta ja joesta varsinkin viikonlopun jälkeen ja matkaa Tescoon on sentään useita kilometrejä. Kyltti kaupan parkkipaikan reunalla varoittaa siitä, että kärryt stoppaavat tähän!

No sitten se lupaamani ylläri: Aloitan työt huomenna! Sain Lloyds apteekista osa-aikatyötä, teen ainakin näin aluksi puolta päivää ja jatkoa mietiskelen sitten joskus hamassa tulevaisuudessa. Huomenna klo 12 täytyy käväistä hammaslääkärin tuolissa ja sen jälkeen alankin käppäillä työpaikkaa kohti, työvuoro alkaa klo 14.30 ja kotiin pääsen klo 18.30. Apteekki on auki klo 8.30 - 19, lauantaisin muistaakseni kolmeen tai neljään ja sunnuntaisin suljettu. Lauantaita minun tosin ei tarvitse tehdä ainakaan näin aluksi. Pitäkää peukkuja! Kertoilen lisää myös työrintamalta sitten myöhemmin.

Ulkona lämmintä +7 ja aurinko paistaa, vein jopa pyykit ulos raikastumaan kun on niin nätti päivä.