Ulkolämpötila painui nollan alapuolelle ja pysynee siellä ainakin tämän viikon loppuun asti. Sen pidemmälle eivät ennusteet riitä. Jonkun (olisiko kenties joku sammakkomies?) mukaan tämä erittäin kylmä säärintama kestää 3 viikkoa.

Säästä huolimatta ihmiset kulkevat ulkona t-paitasillaan, ajavat avoautoa katto auki ja kärräävät hatuttomia ja käsineettömiä lapsiaan vaunuissa ja rattaissa muina miehinä. Näin pipopäänä, hanskallisena ja kaulaliinaisena toppatakki-ihmisenä kaikki tuo aiheuttaa äärimmäistä ihmetystä ja silmien vinhaa pyöritystä. Jessus.

Kouluja on ollut kiinni sään takia (ihan oikeasti), lentokentällä vielä hiukkasen mietitään aukioloa ja meteorologit puhuvat tästä kylmästä rintamasta kuin maailmanlopusta. Ennusteet vilkkuvat ja välkkyvät varoituksia jäästä, lumesta ja sumusta.



Tällaiset näkymät meillä oli tänään työmaan edustalla. Eipä tuo nyt vielä ihan kamalan hurjalta näytä ja joutunen siis menemään töihin tulevaisuudessakin. Jos eivät sitten laita apteekkiakin kiinni tämän hurjan sään takia. Ainahan sitä voi toivoa.