No tulihan se. Lentsu. Se sama joka on käynyt syksyn ja talven aikana useaan otteeseen ovelle kolkuttelemassa ja jota ei ole päästetty kunnolla ovenraosta sisään. Illalla alkoi kurkku kipeytyä ja yön yli yskineenä heräsin aamulla korvat ja nenä ja kurkku tukossa. Ihmepä tuo, kaikki apteekin asiakkaat kun ovat joko flunssassa tai mahataudissa tai pahimmassa tapauksessa molemmissa taudeissa. Ei auta käsien jatkuva peseminen eikä desinfioiminenkaan. Lääkkeenä itsellä toimii tämä:



Ei muuten ole ihan kaikista parasta glögiä tämä Ikean versio mutta menettelee. Taas kerran siinä sen kuuluisan paremman puutteessa.

Charlesillakin on maailmanlopun meininki. Tyyppi pelaa puhelimellaan peliä nimeltä Plague Inc. jonka toimintaperiaate on lyhyesti ja kauniisti seuraavanlainen: Pelaajan pitää luoda superbakteeri/virus/mikäliemömmö ja levittää sitä ympäri maailman tarkoituksenaan tappaa koko ihmiskunta. Peliä vaikeuttaa tutkijakunta jotka yrittävät kehittää rohtoja kyseiselle pöpölle. Charlesin bakteeri tappoi suurimman osan ihmisistä jättäen jäljelle pelkästään 10 miljoonaa henkilöä mutta sitten peli tyrehtyi siihen, että kaikki bakteerin kantajat kuolivat ja pöpö ei päässyt tekemään tuhojaan jäljellä oleviin, pääasiassa kylmiin maihin. Suomi pyyhkiytyi pois maailmankartalta kaikkien suomalaisten kuollessa jo aika alkupeleissä - Venäjältä bakteeri kun nääs löysi tiensä aika helposti sinne kotomaahan. Mukavata lauantaita siis vietetään täällä meillä!

Vettä sataa ja lämmintä on kymmenisen astetta. Pakko on kuitenkin edes vähän päätään pistää ulos jossain vaiheessa ettei aivan mökkiinny.

Tulipa mieleen (ei tosin Fingerporin tapaan laugh) vielä myöhemmin, että arvatkaas muuten minkä nimen Charles antoi superbakteerilleen. Sille, joka kolmannella pelikerralla tappoi maailman kaikki ihmiset ja julistettiin ylivoimaiseksi voittajaksi. Jep.