Tänään sunnuntaina kurvailimme Ikeaan "ikkunaostoksille". Jos ja kun muutto tästä kämpästä on edessä niin päätimme käydä katsastamassa myös ruåtsalaisten tarjonnan mahdollisten hankintojen varalle. Sehän vasta olikin huono idea kun kaikki miljoona muutakin pällistelijää oli päättänyt lähteä samalla kellonlyömällä sinne tungeksimaan. Meidän ostoskärryihin tiensä löysivät ruokakulhot ja ruokaa; lihapullia, mätitahnaa, näkkileipää ja pakastekorvapuusteja. Ikea ei täällä enää näköjään myy Maraboun tuotteita mutta hyllyistä löytyi edelleen muun muassa Annas pepparkakor sekä Singoalla- ja Ballerina-keksejä. Houkutuksesta huolimatta jätimme ne edelleen kiltisti hyllyyn nököttämään. Josko joulunaikaan sitten hakisi niitä pipruja ja glögiä. Suomalaiseen makuun sieltä saa myös kahvia mutta kun kaapissa on yksi avaamaton Suomesta kuljetettu kahvipaketti niin sitäkään ei nyt viitsinyt muuton alla hankkia kuormaa lisäämään.

Meidän pitää luultavasti ostaa uusi sohva sinne uuteen tupaan ja ihan ok näköisiä ja tuntuisia olivat nuo Ikean muita kauppoja vähän halvemmat sohvat. Luulen, että sieltä tulemme sen sitten hankkimaan. Charles yritti kovasti äänestää nahkasohvan puolesta joten jouduinkin miehelle sitten siellä selittämään, että vaikka periaatteessa hänellä onkin yksi ääni tässä taloudessa niin käytännössä demokratiaa ei kuitenkaan ole olemassa ja se ääni jää valitettavasti kuulumattomiin.

Eilen tuurasin töissä Hannahia joka makoili sairaana kotosalla. Ensi viikon perjantaina menen Tanworth Lanen apteekkiin ja sunnuntaina taas omaan joten lauantai on viikon ainoa vapaapäivä. Suomen lomaakin olen tässä muuten ehtinyt miettiä ja kunhan varmistan vielä töissä että asia on ok niin ostan lennot lokakuun alkuun eli noin kuukauden päähän. Palataan siihen sitten asianosaisten kanssa vielä myöhemmällä !

Tänään aurinkokin on paistellut ja asteita +18.