Työpaikalla on meneillään buzz-sessiot eli kehityskeskustelut ja tarkoituksena on parantaa (meidän jo ennestään mainiota) tiimityöskentelyä. Siihen liittyy muun muassa kymmenen kysymyksen sarja joka on äärimmäisen huvittava enkä sitä jaksa itse kovinkaan vakavasti ottaa. Saimme jokainen viikonlopun kotiläksyksi vastata kysymyksiin rehellisesti ja itseämme tutkiskellen. Kysymyksiä ovat esimerkiksi: "Jos tekisit (Harry Potteria mukaillen) Patronus-taian minkä muiston loihtisit esiin?" ja "Ketä kutsuisit päivälliselle jos saisit valita kaikista maailman ihmisistä kaksi?" tai "Mielihajusi/tuoksusi ja miksi?". Jup. Siinähän se tiimi vahvistuu kohisten kun näitä tässä pähkäillään.

Tämän vapaapäivän vietin siivoten, kirjahyllyä järjestellen ja maratonpuhelua äidin kanssa höpisten. Jossain vaiheessa aamupäivää kävin pikaisesti kaupassa ja vaikkei sinne olekaan pitkä matka niin ehdin kastua sateenvarjosta huolimatta kunnolla. Eli tällä kaukaisella rannalla tuulee, tuiskuaa ja sataa vettä taas oikein urakalla perienglantilaiseen malliin. Lämmintä on +8 ja mietin, josko sitä huomenna istuttaisi hyasinttisipulit puutarhaan.

Aina kun vastaan tulee KONEen auto siitä tulee tosi kiva Suomifiilis ja semmoinen kutina, että jollekin pitäisi päästä hihkumaan sen olevan suomalainen yritys. Lausumisesta meillä on tosin täällä kotona kinaa, Charles kun lausuu sanan englantilaisittain eli siis aivan metsään.

Hyvää viikonloppua kaikille !