Ja taas takaisin Tonavan rannoille. Matkalta on niin paljon kuvia ja kerrottavaa, että on taas aika kääriä hihat ja miettiä, että mitäs sitten tehtiinkään.

Kissakahvilasta lähdettyämme päätimme kävellä takaisin hotelliin. Ulkona oli suhteellisen lämmin ja aurinko paistoi nätisti joten mikäs siinä käppäillessä. Matkan varrella oli paljon kauniita rakennuksia ja erikoisia yksityiskohtia joten laitanpa tähän jatkoksi satunnaisia kuvia kävelymatkalta kissalasta kotiin.

Budapest%202015%20086.jpg

Välillä oltiin aika huonoja turisteja ja siksipä monen rakennuksen nimi ja tarkoitus jäi selvittämättä. Kauniita ne kuitenkin olivat.

Budapest%202015%20087.jpg

Budapest on sekoitus uutta ja vanhaa sulassa sovussa.

Budapest%202015%20091.jpg

Kauniita käytäviä joista ilta-aurinko virtaa läpi ja Tonava siintää takana.

Budapest%202015%20093.jpg

Nämä keskustan kaupat on rauhoitettu autoilta ja kävelykatu jatkuu pitkälle. Katu oli suosittu turistien keskuudessa ja siellä olikin sitten putiikkia joka lähtöön rahanvaihdosta ja turistikrääsästä hierontaan ja ravintoloihin ympäri maailmaa.

Budapest%202015%20094.jpg

Lähistöllä kulki kuitenkin myös iso katu jonka varrelta löytyivät sitten ne kaikki kävelykadulta puuttuvat kaupat.

Reippailun jälkeen pysähdyttiin ruokakaupassa hakemassa jotain iltapalaa hotelliin kun ihan niin nälkä ei ollut, että ravintolaan olisi viitsinyt mennä. Ja sieltähän löytyi vanhoja kunnon letitettyjä pullapitkoja. Ne tosin jäivät meiltä kaupan hyllyyn.

Budapest%202015%20102.jpg

Seuraavana päivänä meillä oli suunnitelmissa kulkea metrolla, ratikalla, junalla, toisella junalla ja jalan kun matka vei kohti Elisabethin näköalatornia. Siitä sitten seuraavalla kerralla.

Tänään on ollut lämmin päivä ja töistä kotiin kävellessä kaulaliina oli ehdottomasti jo liikaa. Huomiseksi on luvassa sadetta ja siitäkös luonto tykkää!