Suurinpiirtein viikko-puolitoista sitten Charles taas kerran nykäisi kylpyhuoneen valokatkaisimen alas, siis sellaisen narun joita täällä kylppäreissä käytetään. Nyt meillä ollaankin sitten valotta vessassa ja suihkussa ynnä muissa kauneudenhoitotoimenpiteissä. Päivällä se ei tietenkään haittaa mutta illalla se on jonkin verran puuhasteluja rajoittava tekijä. Herra irroitti kyllä kattolaatan ja yritti päästä tuumasta toimeen mutta homma jäi siihen. Nyt remontteeraaminen ei ole siitä jatkunut koska mies joko on aina iltaisin töissä tai jos ei ole töissä niin nukkuu. Saa nähdä saammeko kylppäriin valot ennen syksyn pimeyttä.

Sain kivaa postia Suomesta. Levykauppa Äx postitti tilaamani Suburban Tribe-levyn pikavauhtia; tilaus tuli perille kahdessa päivässä. Ja levyn mukana sain kaupan kivan katalogin. Tämä vitsi se vain ei vanhene eikä pilaannu:

Ostakeehan ihmiset tekin Subbareita!!

Huomenna olisi viikon ainoa vapaapäivä, kun la ja su on taas töitä. Huomenna tapaan tuossa meidän takana olevassa puistossa Maijan, emme olekaan nähneet koko kesänä kun johonkin ihmeeseen tämä aika on humahtanut ja huristanut. Nyt on jo elokuu ja minä olen viljaa sanoi Juicekin aikoinaan. Mitä lie sekin tarkoittaa.

Ulkona satelee vettä ja asteita on +18.