Meilläkin on nyt pitkälle aamuun ja heti alkuillasta alkaen pari astetta pakkasta. Puistossa olevan lammen pinnalle on ilmestynyt jääkansi (tai jos ei nyt ihan jäätä niin riitettä nyt ainakin) jonka pinnalla lintuparat käyvät tepastelemassa. Pitänee siis adoptoida kaikki linnut tänne meille kylpyammeeseen. Laitoin aamulla parvekkeelle lisää talipalloja ja siemeniä lintuja varten ja hyvin ovat virvokkeet tehneet kauppansa.

Eilen töissä opettelin olemaan kassalla ja ottamaan reseptejä vastaan, huisin hauskaa! Englantilaiset reseptit ovat mielestäni vielä aika vaikeaselkoisia mutta eiköhän se siitä valkene ajan kuluessa. Täällä ei ihmisillä ole sosiaaliturvatunnusta eikä kelakorttia, vaan henkilöys tarkistetaan reseptiin kirjatun osoitteen perusteella. No tuosta kaikesta lisää kunhan alan itse tajuta miten kaikki toimii. Kassaohjelma on onneksi helppo ja sitä osasin käyttää heti. Sain muuten Lloydsin työasun, housut jäivät vielä tosin puuttumaan. Käytössä on tällä hetkellä sininen lyhythihainen työtakki ja vihreä villatakki, otan kuvan niistä myöhemmin. Mukaan kuuluvat siis vielä siniset housut ja kesäksi hame, mutta sen tilaan sitten joskus toiste.

Illalla töiden jälkeen Charles oli odottamassa ja ajelimme siis Warwickiin jouluaterialle. Siitä nyt ei sen enempää kuin että hauskaa oli, ruoka oli hyvää ja sain höpötellä Susannan kanssa. Hän lähtee Suomeen 3 viikon joululomalle, kateus iski. Sovimme treffit joulun jälkeen, lähden jonain päivänä Coventryyn Susannan luo ja menemme katsomaan paikallista jääkiekkoa. Coventryssä on jopa kiekkoseura nimeltä Coventry Blaze ja hallit ja kaikki hienoudet. Peli ei kuulemma ole aivan SM-liigatasoa mutta pitäähän se nähdä.

Työmatkalla hoksasin ottaa käyttöön murattien vuoraaman oikotien, joka säästää ainakin 2 sekuntia arvokasta aikaa.

Nyt lämmintä 1 aste ja sääennusteen mukaan sunnuntaina saattaa jopa sadella lunta.