Täällä on ihan oikeasti mahdollisuus tilata maitoa lasipulloissa kodin portaille tuotuna, aivan kuten vanhoissa englantilaisissa tv-sarjoissa. Olen muutaman kerran nähnyt kadulla tämän maitomiehen lava-auton mutta silloin kamera on ollut käden ulottumattomissa. Nyt bongasin naapurin ovella juuri tuodut maitopullot ja oli ihan pakko ottaa kuva, on se vaan jotenkin niin absurdi ja hassu näky.

Charles on tämän illan töissä joten aion näin siivouspäivän päätteeksi laiskotella ja vaikkapa katsoa jonkun kivan leffan illan ratoksi. Huomenna lähden käymään Maijalla joka asuu meiltä noin 20 minuutin kävelymatkan päässä, Maija lupasi keittää kahvit ja tarjota korvapuusteja joita on tarkoitus nautiskella puutarhassa istuen. Mukaan on kutsuttu myös Leena ja Paula ja toivottavasti naiset liittyvätkin seuraan. Paula työskentelee hoitajana uudessa QE-sairaalassa josta kertoilin joku aika sitten ja häneltä voisin kysyä sairaala-apteekin tilannetta ja apteekkarin tai johtavan farmaseutin yhteystietoja. Lopuksi Charles lupasi kyydin Ikeaan sunnuntaina lihapulla-annoksen hinnalla joten nyt täytyykin miettiä ostoslista kuntoon.

Rentouttavaa viikonloppua Suomenmaahan! Meillä asteita nyt +25 ja päivän Metro-lehden mukaan kyseessä on muuten kuivin kesä koskaan. Että Englannissakaan ei enää sada, kyllä on maailmankirjat sekaisin.