Naapurustossamme sijaitsee Yardley Wood Social Club LTD, olisikohan se suomeksi kutakuinkin sosiaaliyhdistys tai jotain sinne päin. Paikka on siis jonkinasteinen kerhotila ja yleensä vain jäsenet ovat tervetulleita. Nettisivujen mukaan rakennuksessa on vuokrattavana tiloja erilaisiin kokoontumisiin, karaokea, aamupalaa ja niin edelleen. Pitäisiköhän liittyä oikein kunnon kuhnurikerhoon ja alkaa vallan sosiaaliseksi ihmiseksi? Kova trafiikki sinne ainakin on aina iltaisin joten jotain kivaa siellä tapahtuu.

Tänään ennen töihin lähtöä tarkastin BBC:n sääennusteen ja kun sen mukaan päivästä piti tulla kivan puolipilvinen niin lähdin taivaltamaan matkaa jalan. Sateenvarjon sentään muistin ottaa käteen, sehän kun on tällä saarella varsinainen vakiovaruste. No vartin verran tallustettuani taivas sitten tietysti päätti aueta ja vettä tuli kivan tuulen kanssa pystyyn ja poikittain. Eipä siinä enää auttanut kääntyä takaisin kohti bussipysäkkiä kun olin jo aivan likomärkä joten urheasti päätin laahustaa työmaata kohti. Aina välillä pysähdyin puun alle hetkeksi huilaamaan kunnes taas jatkoin kahlaamista. Töihin päästyäni kuivattelin enimmät vedet vaatteista hiustenkuivaajalla ennen askareisiini siirtymistä. Tulipahan siinä taas mieleen, että joskus olisi kiva omistaa auto sekä taito ajaa sitä väärällä puolella tietä.

Huomenna käväisen taas Tanworth Lanen apteekissa tekemässä vuoron ja lauantai meillä on pyhitetty puutarhatöille. Sunnuntaina aamulla otan junan kohti Stratfordia jossa tapaan Susannan. Jossain vaiheessa yritän myös muistaa ottaa kuvia tästä uudesta talosta ja laittaa niitä näytille.

Mielessä on ollut ainakin miljoona asiaa joista pitäisi muistaa kirjoitella mutta nyt on nuppi aivan tyhjä. Toisella kertaa sitten.