Puoliltapäivin maleksin hiustenleikkuuseen joka hurjien ennakko-odotusten vastaisesti meni ihan hyvin. Olin mielessäni kehitellyt kauhuskenaarion, että kampaajani Vicky ei osaisi tehdä suomalaiselle hiukselle yhtään mitään mutta väärin meni. Olen ihan tyytyväinen lopputulokseen ja nyt uskallankin seuraavaksi ottaa koko helahoidon. Leikkaus, pesu ja föönaus maksoi 35 puntaa eli noin 40 euroa.

Charles tilasi netistä kuninkaallisten häiden kunniaksi valmistetun mukin. Muki on ihan nätti mutta sulhasprinssi Williamin kuvan tilalla on toisen prinssin eli Harryn kuva. Tästä virheellisestä tuotteesta luin ensimmäisen kerran Iltalehden tai -sanomien nettisivuilta ja siitä Charles saikin idean hankkia muki ja laittaa sen kaapin perälle pölyyntymään kunnes "myy sen kalliilla jollekin keräilijälle".

Tänään on aurinko paistanut nätisti ja luonnosta kuuluu kova kohina kun puut ja puskat pukkaavat jos jonkinlaista kukkaa ja lehteä. Kampaajan jälkeen kiersinkin sitten pitemmän kautta eli Shirley Parkin läpi takaisin kotiin ja puistoon oli ilmestynyt Suomessakin ah niin jokakeväinen kakkakampanja-aineisto. Julisteen mukaan ei ole olemassa koirankakkakeijua vaan kyseinen tuote pitää pussittaa ja laittaa roskikseen ihan itse. Sitä täällä ei kyllä kukaan tee mutta antaa keijun julistaa sanomaansa kaikin mokomin.

Postin mukana tupsahti äänestyslipuke eduskuntavaaleihin, siis Suomen sellaisiin. Äänestyspäivä täällä meillä Birminghamissa on 9.4. ja paikkana tosi kiva kaupunginosa Solihull. Toisaalta on vähän hullua äänestää täältä käsin Helsingin vaalipiirin ehdokasta kun ei sillä kuitenkaan omiin eloihin ja oloihin ole merkitystä, mutta olisihan se aika patrioottista ja sinivalkoista. Saa nähdä. En edes tiedä ketä siellä on ehdolla joten jos aikaa jää niin ehkä täytyy tutustua valikoimaan.

Nyt on meneillään Cheltenhamin laukkakisat joista tulee koostetta ja lähetystä joka tuutista. Cheltenham ei ole ihan niin mahtipontinen kuin Ascotin vastaava touhu, esimerkiksi hattupakkoa tai -kilpailua naisten kesken siellä ei nähdä, mutta hienoina ladyt siellä silti sipsuttavat. Se tuntuukin olevan laukkakisojen päätarkoitus täällä; näyttäytyminen oikeassa seurassa juhlatamineisiin pukeutuneina. Hevosista ja laukoista ei niinkään ole väliä.

Loppuun jäniskevennys arvon kollegoille:

Eikö jo pelkkä paketti saa käyttäjänsä hyvälle mielelle ja unohtamaan kuumottelut ja huumottelut ja kaikenmaailman naistenvaivat? Miksei meidän Livialeissa ole mehiläistä?

Lämmintä +8 ja ulkona alkaa pikkuhiljaa hämärtää. Josta jonkinmoisena aasinsiltana vielä uutiseen jonka mukaan EasyJet lopettaa Suomen lennot Englannista kokonaan heinäkuussa. Täytyy siis jostain yrittää keksiä uusi halpalentoyhtiö joka operoi näiden maiden välillä. No kaikesta huolimatta aurinkoista viikonloppua sinne koto-Suomeen !