Tosin vuorotellen eikä todellakaan yhtäaikaa joten ei taida tulla kesää. Viimeisen viikon aikana on satanut vettä niin paljon, että tulvavaroituksia on annettu laajalti koko maahan. Meillä täällä ei sentään tulvi mutta kotona huomaa, että kaikki väliovet eivät enää mene kunnolla kiinni. Ilmankosteus on paisuttanut puuovet ja varsinkin autotallin oven sen verran paksuiksi, että niitä on vaikea sulkea. Makuuhuoneen katon rajassa on lisäksi alkanut taas homekukinta mutta sehän hoidetaan englantilaiseen tapaan homesuihkeella ja tarvittaessa maalilla kuntoon. Tänään töiden jälkeen aurinko kuitenkin paistoi joten siitä innostuneena leikkasin nurmikon. Ei se kai tuosta enää ihan hulluna kasva.

Onneksi on loma tiedossa kun ostin lennot Suomeen marraskuulle. Laittelen taas pian kaikille asianosaisille viestiä niin aletaan suunnitella toimintaa ja tekemistä. Marraskuussa siis nähdään taas, ihanaiset!

Kuva%20003-normal.jpg

En edes enää muista koska nämä kuvat on tullut napattua mutta on täällä jo hurjasti tuosta syksyisemmän näköistä. Joskus kauniina kesäpäivänä siis, oletan.

Kuva%20008-normal.jpg

Töissä pitää kiirettä ja kotona myöskin kun kaikenlaista projektia on mielessä ja työn alla. Niistä lisää sitten jos ja kun jotain raportoitavaa tapahtuu. Kivaa loppuviikkoa kaikille!