Tänään käppäilin töistä kotiin valoisan aikaan ja hetikohta huomasin puutarhassa köllöttelevät kevätkukkien alut. Ne ovat tulleet esiin ihan viime päivinä koska viikonloppuna niitä ei vielä ollut. Ulkona on päivällä reippaasti plussan puolella joten se on saanut kukkaset nostamaan päitään ja toivottavasti pian saamme nauttia ihanasta kukkaloistosta. Heti alkaa viherpeukaloa (tai sitä kohtaa missä sellainen yleensä sijaitsee) kutittaa ja puutarhakauppaan tekisi mieli.

Birmingham%202015%20002.jpg

Varsin pieniä ja hentoisia ne vielä ovat mutta toivottavasti tuosta komistuvat silmissä.

Birmingham%202015%20004.jpg

En edes tiedä mikä tuo keltainen möykky mahtaa olla. Charles on syksyllä istuttanut joitain alkuja sinne tänne, olisiko tuo sitten yksi niistä. Nähtäväksi jää mikä sieltä nousee.

Luin lehdestä, että Birminghamin ytimessä oleva kanava pitää tyhjentää vedestä koska siellä on vuotokohta jossain. Olisipa mielenkiintoista nähdä mitä romua sieltä paljastuu. Tapaan Susannan kaupungissa lauantaina joten voi olla, että käymme katsomassa joko tyhjennys on tapahtunut ja miltä siellä näyttää. Kyseessä on juuri se kanavanpätkä jonka varrelle Suomivieraat useasti tulee vietyä ja se on myös aika vilkas kohta jokilaivojen liikennöintiä ja pysäköintiä ajatellen. Työ tulee uutisten mukaan kestämään viikkoja joten haittaa siitä varmasti joillekin koituu. Vaikkapa niille jokilaivoille jotka tekevät turistiajeluja ympäri kaupungin kanavia.

Nyt ulkona on asteita +7 ja ennusteiden mukaan pian pitäisi taas alkaa sataa vettä.