Veikkauksen tilille napsahti mukava summa rahaa viime viikkoisesta lottoarvonnasta. Kyseessä olikin ensimmäinen voitto koko puolentoista vuoden aikana kun olen tätä kyseistä ikiriviä tehnyt, ja voittosumma on huimat 4,20 euroa !! Mitähän sillä tekisi? Pitäisiköhän lähteä kiertämään mualimaa kuten lottovoittajilla on tapana. Menin kuitenkin vielä tänään töihin.

Charlesin kanssa hankimme liput 2 tunnin spektaakkeliin Professori Brian Coxin sekä kumppaneiden seurassa toukokuussa. Brian Cox on kirjoittanut kirjat ja tv-sarjat "wonders of the universe" sekä "wonders of the solar system" eli "universumin ihmeet" ja "aurinkokunnan ihmeet" näin vapaasti suomennettuna. Illan puhujina on Coxin lisäksi useita muitakin niissä piireissä tunnettuja suuruuksia ja herrat (?) kertoilevat muun muassa alkuräjähdyksestä, mustasta aukosta sekä kaikista muistakin universumin ihmeistä. Coxin tv-sarja aurinkokunnasta oli meillä kotona suuri suosikki silloin kuin sitä näytettiin ja tässä kuussa alkaa uusi sarja universumista. Hän osaa selittää asiat yksinkertaisesti ja erittäin mielenkiintoisella tavalla joten kyseisen illan suhteen onkin kovat odotukset päällä. Toivon mukaan ymmärrän siellä herrojen puheesta edes suurimman osan, Charlesin sanoin "siellä kun ei saa tekstitystä päälle". Mutta siitä enemmän sitten myöhemmin.

Perjantaina tapaan Niinan ja lauantaina Susannan, onpahan jotain kivaa tekemistä viikonlopulle. Nyt ulkona +2 joten kylmäksihän se taas meni. Ehdin jo kovasti haaveilla kukkien istutuksesta kun oli niin lämmintä mutta pakko on vielä malttaa hetki.

Kylläpä tästä kuvasta tuli pimeä. Se on vähän kuin kuva-arvoitus siis.

Hyvää maaliskuuta muuten. Täällä on tapana sanoa: "pinch and punch for the first of the month" eli taas kerran erittäin vapaasti suomennettuna: "nipistys ja isku kuun ensimmäiselle päivälle", säestettynä luonnollisesti nipistyksellä sekä nyrkillä olkapäähän! Tosin tänään ei ole kuun ensimmäinen mutta ei kai se haittaa.