Charlesin kanssa lähdettiin pienelle päiväkävelylle metsikköön. Päivä oli aurinkoinen muttei kuuma - ihan soppeli keli ulkoilemiseen siis. Jossain vaiheessa matkaa meidän piti ylittää metsän keskellä kulkeva rautatie. Varoituskylttien mukaan meidän tuli "pysähtyä, katsoa ja kuunnella" ennen kiskojen ylitystä.

Kuva%20022-normal.jpg

Toiselle puolelle päästyämme vastassa oli toinen kyltti joka kehoitti sulkemaan portin £1000 uhkasakolla.

Kuva%20024-normal.jpg

Maksuhaluja ei löytynyt joten suljimme portin.

Kuva%20013-normal.jpg

Ostin itselleni vuosittaisen matka- ja matkatavaravakuutuksen. Tähän asti äiti ja isä ovat sen Suomesta minulle sponssanneet mutta nyt oli aika aikuistua ja ottaa asia omaan hoitoon! Käytin erästä internetin vertailusivustoa ja sain listalle useita satoja erilaisia vaihtoehtoja. Hinnat vaihtelivat noin kympistä aina useaan sataseen. Pientä printtiä en todellakaan alkanut jokaisen kohdalla lukea vaan keskityin itselleni olennaisiin pääkohtiin ja niiden vertailuun. Päätin lopulta ottaa vakuutukseni postitoimistosta ja hintaa sille tuli vähän alle £50 joten ihan siedettävän sopimuksen sain aikaan. Nyt taas passaa reissata!

Ulkona pilvipoutaa ja asteita tällä hetkellä +17. Seuraavaksi ohjelmistossa onkin sitten puutarhurointia. Meinasi Suomiloman aikana takapiha päästä vähän villiintymään kun tuo meidän ekologian maisteri ei näköjään jaksa vapaa-ajallaan enää piiperöidä. Tomaatti oli heittänyt henkensä mutta porkkanat ja punajuuret olivat onneksi löytäneet tiensä Charlesin vatsaan.