Laiskan aamun jälkeen hyppäsin bussiin ja ajelin sillä kaupunkiin jossa tapasin Susannan. Kävimme kääntymässä Birminghamin joulumarkkinoilla mutta ei siellä väentungoksen lisäksi juuri mitään muuta ollutkaan. Ruokakojuja, glögiä, käsitöitä, koruja, kynttilöitä ynnä muuta oli tarjolla mutta en ostanut yhden pretzelin lisäksi mitään muuta.





Bullring-kauppakeskuksen härkäkin oli joulun kunniaksi saanut ylleen Petteri Punakuono-kostyymin.



Lisäksi muutama kuva joulukulkueesta.









Hevoset klopsuttelivat kivasti kavioitaan etujalkojen edessä olevaan rautalevyyn, siitä kuului aivan aito kavioiden kopse.

Sain joulukortit urakoitua eilen illalla, nyt niiden suhteen on listalla enää postimerkkien osto että saadaan tervehdykset ajoissa matkaan. Sen homman jätän Charlesin hoidettavaksi, itse kun en viikolla ehdi edes postitoimistoon. Normaaleja ykkös- ja kakkosluokan merkkejä kyllä myydään joka kaupassa ja kioskissa mutta näitä Eurooppaan matkaavia joulumerkkejä ei saa kuin posteista. Tai toki vaihtoehtoisesti netistä, jossa niitä myydään näppärissä 50 kappaleen erissä. Kymmenen tunnin työpäivät jatkuvat tämän vuoden loppuun asti, tammikuussa onneksi hieman helpottaa ja sen jälkeen pääsen ehkä jopa käymään postissa, kampaajalla ja hammaslääkärissä hieman paremmin kuin nykyään.

Tänään satoi ja paistoi vuorotellen, lämmintä ehkä viitisen astetta ja kylmempään suuntaan ollaan menossa ensi viikolla.