Kesäkuun toisena lauantaina, eli tänä vuonna siis tänään, vietetään kuningattaren syntymäpäivää. Virallisesti tämä meidän Windsorin Ellu on syntynyt huhtikuussa mutta silloin on kuuleman mukaan liian kylmä ja kalsea sää viettää synttäreitä joten juhlallisuudet siirrettiin myöhäisemmälle ajankohdalle. Televisiosta tuli aamusella suora lähetys Lontoosta sotilasparaateineen ja ylilentoineen ja olihan se taas mahtavaa katseltavaa. Hevoset olivat niin komeita ja hyvinkäyttäytyviä! On vaan taas pakko vähän tuumata, miten paljon rahaa paloi savuna ilmaan tämänkin paraatin yhteydessä.

Rahan palamisesta toiseen, nythän se ihanuus nimeltä jalkapallon MM-kisat sitten alkoi. Juuri tällä hetkellä Englanti pelaa USA:a vastaan ja peli tulee suorana televisiosta. Charles kyllä haastettiin keskustan pubiin katsomaan peliä kavereidensa kanssa muttei parka halunnut mennä, katsoo kuulemma peliä mieluummin kotisohvalta kalsareissa. Steven Gerrard teki muuten äsken 1-0 maalin Englannille! Ennen peliä käytiin kävelemässä kanavan varrella ja metsikössä ja sieltä kotiin palattuamme olikin ohjelmistossa eilen ostetun grillin kasaaminen. Charles kuulemma oli sydänkohtauksen partaalla, niin hermoja raastavaa se touhu oli. Ei vaan antanut millään auttaa vaikka tarjosin avuksi järkeä ja voimaa  (Töysäläinen sanonta...)! Jossain vaiheessa luulin, että nyt se grilli lentää parvekkeelta takapihalle! Kuvassa kuitenkin grillin sijasta näkymä kauniilta kanavareitiltä.

Mukaan on pakko liittää kuva myös eilen mainitsemastani ihanasta pretzelistä, oli pakko laittaa loput pakkaseen ettei tulisi heti ahmittua kaikkia. Terveisiä Marille, pretzel oli hyvää ja aivan älyttömän suolaista  ! (Kynä toimittaa kuvassa mittatikun virkaa)

Pilvipoutaa ja lämmintä +19 astetta ja valtakunnassa äärimmäisen hiljaista kun kaikki töllöttävät televisiota sisätiloissa!