Työhommelit ovat vieläkin hiukan kesken mutta voiton puolella tässä jo kuitenkin reippaasti ollaan! Eilinen päivä meni koneella istuen ja sainkin viitisentoista täydennyskoulutuskertaa kirjattua ylös rekisteriin. Hitusen niitäkin pitää vielä hioa ja sanamuotoja korjailla mutta suurin työ on takanapäin. Muutamia koulutuksia tosin on vielä kokonaan kirjaamatta mutta paniikki on tältä erää ohi. Nyt lupasin pyhästi itselleni kirjata tulevaisuuden koulutukset heti ja välittömästi kirjoihin ja kansiin ettei samanmoista sumaa pääse enää syntymään, mutta saas nähdä kun saattaahan tuo unohtuakin... Muun muassa nämä kurssimateriaalit ovat nyt hienosti kirjattuna netin syövereihin:



Noiden kanssa hommaillessa tosiaan meni semmoinen 8 tuntia ja välillä hotkaisin välipalaksi Charlesin ostamaa pastaa tölkissä. Pahaa se oli kuin mikäkin mutta mahan sillä kuitenkin sai hiljaiseksi. Yleensä meillä yritetään viimeiseen asti välttää prosessoitua ruokaa ja varsinkin tämmöistä jolla ei ole sitten minkäänlaista ravintoarvon hitustakaan, mutta hätätila-appeena meiltäkin näitä kaapista muutamia löytyy.





Tänään käväisin Susannan kanssa Birminghamin ytimessä lounaalla. Jälkkäriksi nappasimme Cybercandy-nimisestä Suomikarkkiakin myyvästä kaupasta parit pötkylät ja parkkeerasimme herkkupussiemme kanssa Costaan kahvikupin ääreen.

Mitäs sieltä löytyykään:





Pandan uutuus (siis ainakin meille) oli Sucklaa joka omien sanojensa mukaan on "suklaanmakuista mönjää". Takana lukee käyttöohje: "Mönjä tulee parhaiten ulos siitä päästä, missä on korkki. Hyytyy kylmässä ja löllöytyy käpälissä, muttei mene pilalle kummassakaan. Puristele sopivasti, saa ravistaa jos huvittaa". En ole tuota vielä avannut vaikka muut herkut lähtivätkin jo autuaammille metsästysmaille.





Nämä Tanskan herkut ostin tuliaisiksi Charlesille ihan nimen takia, sana kun tarkoittaa täällä Enkuissa jotain aivan muuta wink



Nyt lämmintä +11 mutta kuuleman mukaan tulossa on hyytävän kylmä yö. Tai no, nollan pintaan nyt kuitenkin. Kivaa alkavaa viikkoa!