Kirjoittelenpa tässä nopsaan muutaman rivin ennen töihin lähtöä. Lämmin kevätsää jatkuu, ulkona on nyt +11 ja tirpat huutavat ja kirkuvat puissa ja puistoissa kuin viimeistä päivää naisia houkutellakseen laugh!

Perjantaina meille kannettiin uusi sohva joka vaatii vielä vähän totuttelua mutta osoittautuu ihan varmasti tosi kivaksi löhöpaikaksi. Tähän sohvaan liittyy sellainenkin momentti, että kun firmasta soitettiin ja kysyttiin meille sopivaa toimituspäivää ja -aikaa niin sanoin Charlesille, että kaikki muut aamut käyvät paitsi ei perjantai kun silloin olen menossa Tanworth Lanen apteekkiin tuuraamaan. No mösjöö siltä seisomalta soitti Harveysille ja sopi toimitusajaksi (kuinka ollakaan) perjantaiaamun. Siinä sitten olikin vähän säätöä suuntaan ja toiseen, että toimitus saatiin sopimaan työaikatauluihin mutta nyt on uusi istuin pyllyn alla.



Lauantaina sain jalkaani uudet kengät kun pomon suosituksesta löysin hajakokoja ja -malleja edullisesti myyvän Monkeyshun. Nämä saappaat maksoivat "peräti" £12. Muutama pari kaupan hyllyllä jäi vähän kaihertamaan joten luultavasti löydän tieni kyseiseen kauppaan uudelleenkin. Hinnat vaihtelivat muutamasta punnasta noin kahteenkymppiin ja tosiaankin hyllyissä oli vain yksittäisiä malleja ja kokoja joten vaihtuvuus on tosin varmasti suuri eikä niitä kääntelemiäni kenkäpareja siellä enää ole.



Ja tänään postipoika toi iloisen yllätyksen kun kotiväeltä saapui paketti. Marimekkoa, Fasun sinistä ja suomalaista lukemista. Näiden parissa kuluukin monta iltaa! Paitsi ei ehkä suklaan kun se ei taida kestää kovinkaan kauaa tässä taloudessa.



Suomivieraitakin meille on tulossa runsain mitoin ja matkajärjestelyjä tässä hoidellaan ja suunnitellaan puolin ja toisin. Kiva kiva smiley!