Mistähän tuo "syksy saa" on muuten peräisin? Mitä se syksy muka saa? Vai tarkoittaako se, että syksy saa-puu vai mitä?

Sää on kyllä ollut sen mukainen - sataa, tuulee ja riepoo. Aamulla oli hetkisen verran ihan selkeää mutta siitä se sitten lähti alamäkeen. Märät sukat olivat siis tämänkin päivän inhokki.

Kun saarivaltiossa ei ole tapahtunut mitään maata mullistavaa eli jutunaiheetkin ovat vähissä, päätin kuvata pari kivaa ja niin kovin satunnaista kohdetta työmatkan varrelta. Jotain sellaista johon tuli kiinnitettyä huomiota kun katuja tallasin. Ja tässäpä nämä kohteeni sitten tulevat:

Kuva%20753-normal.jpg

Sedän ajopeliä en kehdannut ihan kohdilla kuvata joten annoin herran rullata hieman etäämmäksi ennen kuvan ottamista. Ajokki näytti ihan omatekemältä. Aivan kuin rullaavaan alustaan olisi ruuveilla kiinnitetty tuoli ja siihen sitten jonkinlainen moottori. Pelle Pelottoman keksintöjä, oletan.

Kuva%20754-normal.jpg

Joku oli jättänyt muurin päälle leivänpalan. Se saattaa olla a) lintuja varten tai b) joltain pudonnut aamiaisen palanen. Huomioikaa muuten uhkaavan näköiset sadepilvet leijumassa kuvaajaa kohti.

Kuva%20755-normal.jpg

Tässä talossa on myynnissä kaksi aivan ihanan näköistä vanhanmallista Miniä. Mini on yksi suosikkiautoistani ja mielelläni moisen kaunokaisen kotiin toisin. Lappu ei valitettavasti kerro hintaa mutta Charlesin mukaan ne eivät aivan pikkurahalla mukaan lähde jos ihan toimintakunnossa ovat.

Kuva%20756-normal.jpg

Parkkaaminen englantilaiseen tyyliin. Eli siis nurmikolle. Ei väliä sillä vaikka nurmikko liiskaantuisi ja muuttuisi rapalammikoksi. Toinen parkkiruudun tapainen onkin sitten keskellä ajorataa, juuri ennen risteystä tai jopa liikenneympyrässä. Täällä auton saa näköjään aina jättää minne vain kuskia sattuu kiinnostaa.

Kuva%20757-normal.jpg

Kivan näköinen pieni talo myynnissä punaisen kyltin kohdalla. Nämä talot ovat tosi kapeita ja pitkiä, olisi kiva päästä sisään katsomaan minkälaiset huoneet siellä on ja miten huonejärjestys ja sisustus on ratkaistu.

Töiden jälkeen käväisin ruokakaupassa.

Kuva%20759-normal.jpg

Ja katsokaatten - joulusuklaat ja leivonnaiset ovat saapuneet!

Lämmintä ulkona kymmenisen astetta. Sisällä lämmitys päällä ja villasukat jaloissa.