Tämä päivä on Boxing day eli kirjaimellisesti suomennettuna nyrkkeilypäivä mutta ei meillä ole siitä huolimatta otettu matsia vaan sen sijaan käyty päiväkävelyllä. Suklaata sulateltiin reippaalla käppäilyllä aurinkoisessa säässä kanavan varrella. Vettä on satanut oikein urakalla ja veden pinta oli korkealla mutta ihan tulvimaan asti ei meidän kanava ole kuitenkaan ryhtynyt. Toista on muualla Englannissa kun tähän mennessä jo liian monta ihmistä on kuollut tulvissa ja niiden aiheuttamissa sortumisissa ja muissa ongelmissa.

Kuva%201020-normal.jpg

Kuva%201021-normal.jpg

Kuva%201022-normal.jpg

Kuva%201023-normal.jpg

Kuva%201024-normal.jpg

Näitä kapeita kanavapaatteja on myös mahdollista vuokrata ja lähteä kellumaan vaikkapa Lontooseen tai Manchesteriin. Kanavaverkosto on todella laaja ja vettä pitkin pääsee melkeinpä minne vain tässä maassa.

Kuva%201026-normal.jpg

Käppäilyn jälkeen lähdettiin pikaisesti käymään kaupassa leipää hakemassa ja kaupoissahan olikin jo alennusmyynnit kuumimmillaan. Onneksi ei tarvitse lähteä tungeksimaan minnekään. Tämä ilta on kulunut rauhallisesti television ääressä ja huomennahan se arki taas koittaa joulun ollessa ohi. Toivottavasti pukki oli kaikille suotuisa!