Mihinkäs tämä viikko taas oikein katosi? Töihin ja kotitöihin kai... Nyt voi jo sanoa, että tammikuu vetelee viimeisiään ja kohta helmikuu helistää. Toivon mukaan ei tosin meillä  ! Ulkona kylmeni taas reippaasti, nyt on enää parisen astetta lämmintä ja aamulla maassa oli kuuraa joka ei hävinnyt päivän aikana oikein minnekään. Aurinko kyllä paistaa nätisti mutta ei lämmitä. Ja viime viikolla meillä oli sentään +12!

Töissä alkaa olla 3 kuukauden koeaika loppusuoralla ja helmikuun puolessa välissä keskustellaan mahdollisesta työsopimuksen jatkamisesta ja plussista ja miinuksista puolin ja toisin. Omasta puolestani voisin kyllä jatkaa siellä, saa nähdä mitä apteekin puolesta sitten sanovat. Mitään sen isompaa ongelmaa työmaalla ei ole tullut eteen, tosin pomo on aika kokematon niissä hommissa ja se näkyy joissain asioissa, mutta kai sekin siitä vain paranee ajan myötä. Jos työsopimusta jatketaan niin myös työtehtävät monipuolistuvat ja lisääntyvät asteittain ja toivon mukaan palkkakin kasvaa kohisten.

Huomenna lauantaina huristellaan taas jonnekin päin Englantia lintujahtiin joten kiva ulkoilu- ja reippailupäivä on tiedossa. Huristelusta puheenollen, Charles kyseli "hallituksen" lupaa lähteä äitinsä kanssa Japaniin syksyllä, mamma kun on kova Japanifani ja on haaveillut reissusta jo kauan mutta muun muassa matkaseuran puutteessa ei ole haavettaan toteuttanut aiemmin. Hauskalta matka kuulostaa joten menkööt vaan! Omat lomani kun tosiaankin taidan mieluummin viettää Suomessa niin tästä ei sen takia tule yhteistä lomamatkaa meille kaikille, vaan eipä tuo haittaa.

Yksi kiva asia englantilaisessa luonnossa on muuten muratti, se tekee näin tammikuussakin kaikesta niin paljon vihreämpää ja nätimpää. Esimerkiksi nämä puut olisivat aivan nakuina ja ruskeina ilman tätä ikivihreää ystävää. Kaikki eivät siitä tykkää vaan joidenkin mielestä se leviää kaikkialle ja on oikea riesa ja tukehduttaja, mutta itse kyllä tykkään. Eivätkä pikkupakkasetkaan sitä näköjään pääse tappamaan, kokeiltu on.