Piiiitkän työviikon jälkeen oli ihana herätä laiskaan lauantaiaamuun. Herättyäni käväisin alakerrassa nappaamassa mukaani murokulhon ja teemukin ja kipusin takaisin lämpimän peiton alle. Peitto olikin superlämmin siksi, että vaihdoimme normaalit täkit hirvittävän paksuihin ja painaviin talvitäkkeihin. Muualla syksyn tullen ja talvea odotellessa laitetaan lämmitystä päälle ja villasukat jalkaan mutta täällä kotiin vaihdetaan talvitäkit ja talviverhot. Verhot ovat myös tosi painavat ja paksut ja niillä yritetään estää kylmän sään tunkeutuminen ikkunan raoista sisään huoneisiin. Tähän kummallisuuksien listaan voimme toki lisätä vielä kuumavesipullot ja lakanan alle pujautettavat sähköpatjat niin niiden myötä talvi saa tulla!

Noustuani lähdin kävellen käymään Maypolessa. Hoidin pari postiasiaa (kyllä, täällä postitoimistot ovat lauantaisinkin auki!) ja käväisin kaupassa maidonhakureissulla. Syksy on selvästikin tullut mutta kesätakkia hiukan lämpimämpi takki oli vielä liikaa, käppäillessä tuli tosi kuuma.





Matkalla törmäsin luppanaan autoon. Tai en siis kirjaimellisesti törmännyt vaan ihan pelkästään kohtasin sen tiellä.



Viikonloppuna vietimme myös kahden hyvin erilaisen tapahtuman merkkipäivää. Eilen 19. päivä tuli omaan mittariini 3 vuotta täällä kaukaisella rannalla asumista. Se herätti monia ajatuksia ja niitä tulen tännekin pohdiskelemaan tulevissa postauksissa joten siitä ei nyt sitten tämän enempää.

Toinen vuosipäivä ei ollut niinkään mukava kun tänään Charlesin äidin kuolemasta tuli vuosi täyteen. Aamupäivällä hurautimme Charlesin isän seuraksi ja siellä vietimmekin suurimman osan päivästä. Lounaalle saimme seuraksemme Charlesin siskon miehineen ja ruoan jälkeen ajelimme muistolehtoon jonne Charlesin äidin tuhkat on ripoteltu. Illan me kaikki vietimme Charlesin isän kanssa ihan vain televisiota katsellen ja niitä näitä jutellen.

Loppuilta kuluukin kotisohvalla Sinkkuelämän merkeissä kun Charleskin kerran lähti käväisemään serkkupoikansa luona. Jännää miten monta kertaa sitä voikaan nämä tuttuakin tutummat jaksot katsoa ja silti niistä innostua laugh!

Kivaa viikonlopun jatkoa piltit, muistakaa heijastimet ja hanskat kun liikutte ulkosalla.