Tänään todellakin tuntui joululta! Ei niinkään sään puolesta (vaikkei aurinko paistakaan) vaan niiden ihanien muistamisien myötä joita uuteen kotiin on taas tullut!

Viikolla tuli kiva kortti Riitalta - oli tosi mieluinen yllätys saada ihan "vanhanaikaista" postia ja kuulumisia siinä muodossa - ja täten juhlallisesti lupaan vastata samalla menetelmällä. Yleensä se on vaan niin helppoa raapustaa tätä sähköistä postia mutta vanhat tavat kunniaan ja etanaposti kulkemaan!

Postipoika toi tänään kaksi pakettia kotiovelle, toinen kotiväeltä ja toinen Marilta. Ruisleipää, suklaatia (erityisesti uutta Fazerin mustikkasuklaatia), tuikitärkeää suomalaista lukemista, kauniita Vallilan servettejä ja farmasistille tärkeän työvälineen - kynän! Meillä Marin kanssa saattoi olla pienimuotoinen kynämania meneillään jokunen vuosi sitten mutta omalta osaltani se on loppunut lyhyeen - täällä kun lääke-edustajat eivät meidän putiikissamme vieraile.

Birmingham%202014%20002-normal.jpg

Nyt lähdemme Charlesin kanssa ulos vesisateeseen työhommiin ja liskoansoja asettelemaan mutta ilta kuluu näiden ja Euroviisujen parissa varmasti rattoisasti!