Sainpas minäkin täksi päiväksi käyttööni assistentin. Reipas assari tuli kanssani puutarhaan kukkia kastelemaan, rikkaruohoja kitkemään sekä lehtiä lukemaan. Auringonpaistetta riitti ja lämpötila taisi keikkua siellä +20 tienoilla ja jossain välissä assarin oli hakeuduttava hetkeksi varjoon lepäämään kun ei reppana meinannut enää jaksaa töitäkään tehdä. Kuvissa tämä erittäin innokas assistentti:





Naapurin Archiehan se. Astelee puutarhaan omistajan elkein ja tulee mieluusti sisällekin jos vain jostakin raosta livahtamaan pääsee. Kaikenlaista me tuolta kukkapenkkien kätköistä löydettiinkin, tosin osasta ei oikein vielä tiedä onko kyseessä joku kukka vaiko joku rikkakasvi. Aika näyttää. Nämä seuraavat pötkäleet Archie tutki ja tarkisti ja kukiksi varmisti.





Lehdestä assistenttini bongasi hyvin tärkeän uutisen. Maailman lihavimmaksi ihmiseksi halajava Susanne on löytänyt rinnalleen täydellisen aviomiehen - kokin. Susanne painaa nyt noin 340 kiloa ja tavoitteeseensa päästäkseen hänen on kerättävä elopainoa noin 400 kiloa lisää. Mies toki auttaa ja tukee kaikin keinoin vaimoaan tässä taistelussa ja kertoo pitävänsä lihavista naisista. Assistentti tuhahti tälle uutiselle ja jatkoi ruohon syömistä.



Charles osti tänään meille uuden auton. Tai siis meille uuden, ei uuden-uuden. Meille muuttaa espanjalainen herrasmies Seat Leon ja Ranskis-Rellu lähtee vaihtoon. Mösjöö tuli autokaupoilta kotiin yllätys kainalossa kun mukana makutuomarina ollut isänsä oli antanut Thorntonsin pääsiäismunan miniälle tuomisiksi.





Muistakaahan muuten siirtää kellon viisareita... jonnekin suuntaan. Kesää kohti eli siis eteenpäin? Käväisin tänään nopsaan Suomikoulussa auttelemassa ja vaivanpalkaksi sain rahkapiiraan. Kannatti siis taas kerran mennä.