...Kortta kuljettaa... Kiirettä on siis pitänyt! En ole ehtinyt pyllyä kunnolla sohvalle istuttaa ja muutamaa riviä tarinoida. Nyt yritänkin sitten tiivistää viikon asiat kohtuullisen mittaiseen postaukseen.

Pakko on ihan ensimmäisenä mainita ihanaakin ihanampi Coldplay! Kirsin kanssa saimme kunnian nautiskella herrojen seurasta ja soitannasta Coventryn Ricoh Arenalla tiistaina. Siitä kuitenkin laitan lisää kuvia ja kertomusta tulevaisuudessa ihan siksi, kun se ansaitsee ihan oman otsikkonsa ja postauksensa. Hurjan hauskaa meillä oli!



Kirsi siis saapui vieraaksemme koto-Suomesta ja samaan aikaan saapuivat myös viemäri- ja wc-pönttöongelmat. Vessa ei lakannut täyttämästä säiliötä ja loristeli menemään mennen tullen. Charles lupasi korjata vian tänään perjantaina kotiutuessaan työmatkalta Kentistä jonne lähti keskiviikkona. Tänään en kuitenkaan enää saanut millään sitä lorinaa loppumaan joten otin puhelimen kauniiseen käteen ja soitin vuokraisännälle joka huristeli paikalle 10 minuutissa. Paria tuntia, paria ostosreissua ja paria teekupillista myöhemmin meillä on nyt säiliössä uudet sisälmykset ja vian pitäisi olla mennyttä elämää. Viemäriongelman Charles ehti onneksi hoitaa ennen työmatkalle lähtöään. Meillä oli siis talon seinustalla olevan viemärinkannen alta tulvinut ihan sitä ihteään tuonne autotalliin johtavan tien täydeltä ja putki oli autuaasti tukossa. Charles kävi ostamassa semmoisen jännän teleskooppivarren päässä olevan härvelin jolla sai tukoksen avattua ja tavaran taas virtaamaan.

Tänä viikonloppuna on kuningattaren diamond jubilee eli Ellu on ollut vallassa 60 vuotta. Sen kunniaksi maanantaisen vapaapäivän lisäksi saimme myös tiistain vapaaksi. Tai siis ne saivat jotka saivat, itse menen tiistaina töihin kun meillä on apteekki auki klo 10-14. Olin kyllä ihan vapaaehtoisesti valmis menemään kun kerran kuitenkin maisemissa ollaan ja saahan siitä tuplapalkankin. Juhlan kunniaksi myös Birminghamin ylpeys ja maamerkki Herra Härkä sai kivan potkupuvun ylleen.



Muuallakin toki on koristeltu, lippunauhoja ja Union Jack-krääsää on kaikkialla.



Tämä meidän lähikaupan "koristelu" on jo aika pelottava.



Meillä ei ole koristeltu mutta hengessä ollaan silti mukana ja varmasti tulee televisiosta katseltua juhlallisuuksia. Ohjelmaa nimittäin riittää kun livelähetykset alkoivat jo aiemmin tänään.

Odottelin Lontoosta saapuvaa Kirsiä New Streetin juna-asemalla ja huomasin, että aseman sisällä oleva postilaatikko oli otettu pois käytöstä. Ylempi lappu varoittaa ihmisiä tunkemasta sormiaan luukusta sisään kun siellä on jotkut suojaraudat jotka saattavat olla teräviä. Alempi lappu kertoo, että postilaatikko on nyt sitten suljettu terveyden ja turvallisuuden (health and safety) takia. Eli ei sitten uskottu ettei niitä sormia sinne kannata tunkea vaan oli pakko kokeilla miten teräviä ne raudat ovat.



Kirsi toi mieluisia tuliaisia.



Ja loppuun vielä kissakuva. Tämä tyylikäs herrasmies katseli uteliaana menoani Goodrest Croftilla ja juttelikin vähän. Kieli oli kokojan ulkona ja korvakin repsottaa, kovasti on siis ollut kisailua sen kadun herruudesta.



Viikko on ollut helteinen mutta nyt taas viileni hiukan. Viikonloppu on ennusteiden mukaan sateinen mutta toivottavasti jää siihen, seuraava satsi Suomivieraita kun saapuu torstaina. Ohjelmistossa on mm. Cadburyn suklaatehdas cheeky! Tämä oli nyt tällainen sekava pikapostaus mutta jatkoa seuraa. Kivaa viikonloppua kaikille!