Häät tuli juhlittua ja Lontoon humussa tungeksittua. Tosin ei siellä kylillä onneksi niin paljon ihmisiä ollut kuin pelkäsin vaan suhteellisen hyvin siellä pääsi kuljeksimaan ja katselemaan. Krääsää ja vähemmän krääsää oli turisteille tarjolla yllin kyllin silmänilon lisäksi. Seuraavat kuvat on otettu lauantaina häiden jälkeen, nopeasti se hälinä siitä hälveni.

Ensimmäisen kuvan on tarkoitus esitellä SE parveke jonne hääpari tuli seremonian jälkeen vilkuttelemaan kansalle, mutta huonostipa tuo näkyy.

Vieraat pääsivät kunnialla takaisin kotiin. Kiitos vielä kerran viimeisestä !

Tämä täältä tällä kertaa, nyt täytyy vielä jatkaa lukemista. Tiistaina olin Solihullin sairaalassa kuuntelemassa luentoa IBD:stä eli tulehduksellisista suolistosairauksista ja sieltä tuli kotiinviemisiksi tehtäväkirja jonka palauttamisen jälkeen luennosta saa merkinnän täydennyskoulutuskansioon. Väännän sen samantien pois alta niin ei jää roikkumaan. Kertoilen ja satuilen siis seuraavalla kerralla enemmän joten malttakaa mielenne piltit!

Tänään asteita +18 ja kukat parvekkeella voivat muuten erittäin paksusti. Parina päivänä on sadellut vähän vettä ja siitäkös luonto tykkää.