Miten nyt alkaa tuntua siltä, että aina on keskiviikko ja kasvispäivä? No kyllähän tässä mennään jo heinäkuun loppua kohti joten aika todellakin rientää.

Birmingham%202014%20002-normal.jpg

Valkosipulia, kirsikoita, banaaneja, herneitä, porkkanoita, kananmunia, päärynöitä, kesäkurpitsoita, perunoita, kaalinpää ja parsakaalia. Olipas kivan erilainen laatikko tällä kertaa - salaattia kun alkaa tulla jo korvista ulos. Meillä ei olla niinkään salaatti-ihmisiä vaan enemmänkin kasvisten perään joten tämä osui ja upposi.

En ole muistanutkaan täällä kertoa siitä täydennyskoulutusrekisterin tarkistuksesta. Täällähän meille farmasisteille on tosiaan pakollista pitää täydennyskoulutusrekisteriä ja raapustaa sinne erittäin yksityiskohtaisesti vähintään yhdeksän eri kirjausta per vuosi. Royal Pharmaceutical Council nappaa sattumanvaraisesti henkilöt joilta haluaa rekisterin tarkistettavaksi ja hyväksytyksi ja itselleni se nalli napsahti kolmen vuoden rekisterinpidon jälkeen. Jokainen farmasisti joutuu ihan varmasti rekisterinsä sinne lähettämään, yleensä noin kerran viidessä vuodessa, joten olihan se odotettavissakin. Ja arvatkaas mitä - sain tulokseksi 100%! Kaikki on just eikä melkein niinkuin pitääkin olla, mitään valitettavaa ei löytynyt ja palaute oli pelkästään positiivista. Nyt voi taas hetkisen hengähtää ennen seuraavaa kertaa - ja ahkerasti muistaa niitä kirjauksia sinne naputella ettei kehity paniikkia siinä vaiheessa kun tarkistuspyyntö sieltä taas kohdalle osuu.

Satunnaisia Lontoon kuvia viime viikonlopulta laittelen tähän taas sekä täytteeksi, että myös viihdytykseksi.

London%202014%20021-normal.jpg

Ja onhan tässä aasinsiltakin.

London%202014%20023-normal.jpg

Ensi viikonloppuna nääs - tarkemmin sanoen sunnuntaina.

London%202014%20024-normal.jpg

Junailemme Charlesin kanssa taas Lontooseen!

London%202014%20025-normal.jpg

Tällä kertaa ohjelmistossa meillä on Monty Python Live jossa tämän kuuluisan ryhmän jäsenet kokoontuvat vielä kerran lavalle yleisöä viihdyttämään. Meillä molemmilla on maanantai vapaata töistä joten jäämme esityksen jälkeen Lontooseen yöksi ja matkaamme takaisin kotiin maanantaina iltapäivällä.

Nyt sataa vettä mutta lämpötila on vielä ihan siellä shortsikelien rajoissa. Eipähän tarvitse tänään kastella kukkia. Viikonloppua kohden lämpenee ja perjantana pitäisi oleman vuoden tähänastisista lämpimin päivä, kolmenkympin tienoilla. Itsehän olen töissä koko päivän aamusta iltaan joten se ei haittaa, töissä kun on ilmastointi.