Päivänä eräänä hyräilin itsekseni Postimies Patea. Englanniksi kyseinen sarja on Postman Pat ja Charles tunnistikin heti mistä laulu oli peräisin. Mösjöö alkoi siinä mietiskellä, että mikähän Postman Pat on suomeksi ja tuli siihen lopputulokseen, että sen täytyy olla Paatelainen!

Töissä on pitänyt kiirettä kuten arvata saattaa. Päivät venyvät 9-10 tunnin mittaisiksi ja jaloissahan se tuntuu enemmän kuin missään muualla. Vaan kyllähän koivet siihen lopulta tottuvat. Nyt muuten osaan kyllä taas arvostaa vapaita viikonloppuja aivan toisella lailla kuin ennen! Aluepäällikön mukaan kyseistä järjestelyä (eli siis kahden paikan välillä suhaamista) ei tulla jatkamaan loputtomiin vaan jossain vaiheessa tulee eteen se tilanne, että vanha apteekki saa alkaa etsiä tilalleni seuraajaa. Mutta siihen asti näillä mennään!

Viikolla piipahdimme kaupassa ja sen pihaan oli paikallisen paloaseman toimesta tuotu kolariauto johon oli maalattu tärkeä muistutus: "Käytä turvavyötä"! Tuulilasissa on muuten aika hurjan kokoinen ruttu. 



Huomenna käydään Charlesin kanssa leffassa Birminghamin Electric Cinemassa, Englannin vanhimmassa toimivassa elokuvateatterissa. Teatterissa on mm. A-oikeudet ja katsojien pyllyn alle on varattu kunnon nojatuolit. Mielenkiintoista.

Ilta-Sanomista tai -lehdestä tai -pulusta tai mistälie luin jo joku aika sitten mielenkiintoisen hajatelman. Nimittäin sen, että "Facebook-profiilin omistaminen on jo nykyisin merkki normaalisti käyttäytyvästä ja tasapainoisesta ihmisestä, jolla on mitä todennäköisimmin sosiaaliset verkostot kunnossa". Juttu jatkuu: "Sen sijaan sosiaalisen median ulkopuolelle jättäytyminen voi kieliä vaarasta ja paljastaa jopa psykopaatin". Ja vielä: "Sosiaalisesta mediasta eristäytyvä voi mahdollisesti olla massamurhaaja". Varokaas vaan siis te kaikki siellä, täältä tullaan laugh

Tämä ilta pitää sisällään Sinkkuelämää-maratonin (Charles on serkkupoikaansa tervehtimässä) ja mikäs sitä katsellessa, varsinkin kun mainostauolla kun aina aika-ajoin vilahtaa David Beckhamin alusvaatemainos...





Koko viikon on ollut tosi lämmintä ja kaunista ja sama jatkunee vielä huomennakin. Kesä on tullut vihdoin ja viimein!