Puolen päivän jälkeen (eli juurikin silloin kun pitäisi ponkaista tästä sohvalta kohti työpaikkaa) pitäisi niskaan tulla raju ukkoskuuro. Sitä tässä siis odotellessa. Arvon tässä, että menisinkö suosista bussilla vai lähdenkö reippaasti kävelemään. Matkan varrelta ei ole mahdollista hypätä mihinkään kuljetusvälineeseen joten se on sitten köpöteltävä loppuun asti jos on taipaleen aloittanut. Sateenvarjo ukkosenjohtimena ja sitä rataa.

Eilen tuli vuorotellen vettä, aurinkoa ja rakeita. Kovin on vaihtelevainen tämä Englannin kevät. Tai oikeastaan kovin on vaihtelevainen tämä Englannin sää ylipäätään, ei siinä vuodenajalla ole juurikaan merkitystä.

Suomivieraat muuten toivat tullessaan myös suomalaista viihdettä DVD:n muodossa. Vielä ei olla ehditty näistä mitään korkata mutta ehkäpä viikonloppuna ehtisi.



Viikonlopusta on tosin tulossa suhteellisen kiireinen kun perjantaina aamusta junailen kaupunkiin tapaamaan Seidiä joka samoin junailee Lontoosta tänne meille vierailulle. Mukava päivä siis tiedossa! Mietin tässä kuumeisesti, että mitä Birminghamissa olisi nähtävää ja koettavaa Cadbury Worldin lisäksi. Charlesilta kyselin, että minnekäs mösjöö veisi vieraansa ja vastaukseksi sain, että "en minnekään" laugh! Kiitos kaunis kaupungissa lähestulkoon koko ikänsä asuneelle tästä erittäin hyödyllisestä vinkistä. Lauantaina menen töihin koko päiväksi kun Nicole on lomalla. Missaan töiden vuoksi siis myös Suomikoulun tarjoaman annin mutta toisella kertaa sitten, ehtiihän sinne. Sunnuntain suunnitelmissa on tavata Anna, Susanna ja Niina. Vielä tosin päivästä ei ole kuulunut mitään sen kummempaa mutta onhan tässä aikaa.



Nyt lämmintä +12 ja taivaanrannalle alkaa näköjään kerääntyä pilviä. Maj Karman sanoihin "Turha sellaista pelätä on, pelätä elämää" päätän täältä tänään. Kuunnelkaa ihmiset Maj Karmaa.