Mistähän tuo meidän prinssi Harry löytäisi morsiamen? Vapaaehtoisia? Lehdet kirjoittelevat yksinäisestä Harrystä joka on vailla rakkautta. Kolmeakymppiä pian lähestyvä prinssi on nyt myös bannattu juomisesta ja juhlimisesta, Afghanistaniin ei kuulemma ole armeijan leivissä mitään asiaa jos koulutuksen aikana mies tarttuu pulloon. Murheet ne on näköjään prinsseilläkin! Muistan muuten kun Williamin ja Katen häiden aikaan näin t-paitoja, julisteita, lasinalusia ja muuta krääsää tekstillä "don't panic, there's still one prince left" eli "älä panikoi, vielä on yksi prinssi jäljellä". Siinäpä ne tämän hetken kuumimmat uutiset.

Työviikko on ollut kovin kiivastahtinen ja kiireinen ja sama tahti jatkunee huomennakin kun menen Tanworth Lanen apteekkiin tuuraamaan. Lauantaina lupasin taas mennä Suomikoululle tiskaamaan kun Maija on pois siitä porukasta Suomen lomansa takia.



Hyvää syntymäpäivää Riitalle smiley



Tänään asteet kieppuivat siellä noin viidessätoista mutta tuuli oli aika kylmä. Lähdin taivaltamaan töitä kohti pelkkä ohut takki lyhythihaisen työtakin päällä eikä kyllä yhtään enempää vaatetta olisi tarvinnutkaan. Kiva kiva.